Иновативният мултивитаминен спрей, носещ името Follow me, за кратко време стана хит на пазара и плени сърцата на женската половина не само в България, но и в един от най-големите градове в света Ню Йорк, както и в слънчев Дубай. 

За кратко време той се превърна в неизменна част от козметичната чантичка на всяка дама, която се грижи за своя перфектен външен вид. Освен чудните си свойства, той привлича и с компактните си размери, удобен за носене навсякъде и по всяко време, дори и в така нашумелите в последните месеци малки дамски чанти.

Вълшебният флуид успя да привлече вниманието и на мъжете, които вече не се лутат в търсене на най-подходящия подарък за своята любима. Неговото име вече е ясно - Follow me, а мигновеното му действие - гаранирано.

Мултивитаминния спрей е вдъхновен от древните ритуали за красота и дава точната доза енергия на косата, без да й навреди и е най-натуралният начин за подхранване. 

Магическият продукт се грижи за косата със силата на абисиновото масло, което осигурява интензивна хидратация и несравними блясък и мекота. Самото абисиново масло е най-новият хит на пазара в момента! То укрепва косата от корена до върха, придава й допълнителна плътност и диамантен блясък.

Посланик на Follow me е известната и доказана стилистка от Пловдив Емилия Балталиева, която е царица на официалните прически и е била част от много семинари, обучения и конкурси, от които си е тръгвала с призови места. През 2017 година тя е лектор на семинари на дизайнерски и официални прически. Същата година факт става и дългогодишният й проект - отварянето на салона за красота "Golden Hands", където работи в момента. Там тя залага на американските продукти Lanza от портфолиото на козметична компания Christian of Roma.

"Това е продукт, който ще впечатли всеки стилист за работа в салон. Резултатът се вижда още с впръскването на продукта, което става равномерно благодарение на помпичката. Косата се разресва и улеснява работата със сешоара. Косъмът се заглажда и видимо изглежда здрав и плътен. След оформяне на прическата се използва отново като финален продукт без да се напокря, утежнява или омазнява вече направената прическа. И не на последно място нотката френски парфюм допринася за комфорта и приятното усещане и обгрижване на клиента" - добавя топ стилистката Емилия Балталиева. 

Follow me е подходящ за всеки тип коса, от най-фините и тънки, до плътни и непокорни коси. Мултифункционалната формула позволява да бъде използван по няколко начина:

- веднага след измиване, за по-добро разресване

- преди сешоар за предпазване от топлата струя - след оформяне на фризурата, като финален продукт

- и по всяко време на деня за парфюмиране и оформяне.

Follow mе се използва за професионална употреба във фризьорските салони в комбинация с други професионални продукти. Използва се и като мигновенна терапия за клиента и за домашна грижа.

Продуктът е PH оптимизиран за максимални резултати и е обогатен с energy complex витамини, едни от тях: Vitamin A, B1, B2, B6, C, E, както и много протеини и минерали. Предпазва косъма от начупване и загуба на влага, разплита косата и предпазва от топлата струя на сешоара.

Иновативният мултивитаминен спрей дава точната доза енергия на косата, без да й навреди и е най-натуралният начин за подхранване. 

Самото абисиново масло, което е в основата на състава на Follow me, е най-новият хит на пазара в момента! То укрепва косата от корена до върха, придава й допълнителна плътност и диамантен блясък.

Абисиновото растение вирее във високите части на Етиопия, известни още като Абисиния. То има малки, деликатни бели или жълти цветчета, от чиито семена се произвежда маслото. Смята се, че абисиновото масло е едно от новите на пазара и до скоро е било пазено в тайна, тъй като има уникална молекулярна структура, която не се среща при други натурални масла. Абсорбира се изключително бързо. Това е причината то да се разнася лесно без да е лепкаво и мазно. Абисиновото масло е невероятно чисто, течно и е много светло на цвят (бледо жълто).  Лесно попива в косата, като ѝ придава здравина, блясък и гладкост , дори когато тя е изтощена и суха. Това се дължи на високото съдържание на Omega-9 мастни киселини.