Козметична компания Christian of Roma получи поредното престижно отличие за успешната си дейност на българския пазар. 

Статуетка бе връчена на мениджъра на компанията Мария Данчева на изискана церемония в столичния хотел „Маринела”, където бяха раздадени наградите Business and Fashion Awards и бяха отличени най-успешните фирми и брандове за 2018-та година, както в бизнес сферата, така и в модата.

Призът за успешно позициониране на международни козметични марки е доказателство за успешната стратегия, която компанията следва, заяви Мария Данчева.

Гостите на събитието бяха от всички сфери на бизнеса, собственици и представители на едни от най-успешните водещи компании в България и по света.

В ролята на водещи на събитието бяха: Елизабет Методиева – журналист и репортер, и певецът, преподавател в Националната музикална академия – Владо Димов. Музикалните изпълнения бяха поверени именно на него и на саксофониста Анастас Марински. 

Наскоро, че една от най-знаковите личности на града г-жа Елена Кристиано, която е собственик на успешно развиващата се вече 25 години козметична компания Christian of Roma Group, заслужено получи престижното отличие „Бизнес дама на годината за 2018”.

В своето обръщение тя подчерта значимостта и приноса на всички сътрудници и партньори за значителния ръст в дейността на компанията. „Красотата ще спаси България и ние го доказваме ежедневно”, сподели тя.

Пловдивчанка стана „Бизнес дама на годината за 2018” СНИМКИЗаслуженото отличие получи собственичката на козметичния гигант Christian of Roma Group - Елена Кристиано

Mарката CHRISTIAN OF ROMA GROUP се радва на широка популярност и перфектен имидж в България. Над 3000 салона в страната са редовни клиенти на фирмата. А ежегодните изложения, организирани от CHRISTIAN OF ROMA GROUP се посещават от над 70 000 души.
 
Това са резултатите от работа, изтъкана от лоялност и доверие – ДОВЕРИЕ, печелено с висококачествени продукти и добро отношение!
За последните две десетилетия са създадени 12 филиала на компанията в страната. Christian of Roma притежава най-големия технически екип от професионалисти, провежда 120 семинара годишно и 2 фестивала.