В годината на Пловдив, една от най-знаковите личности на града, г-жа Елена Кристиано, собственик на успешно развиващата се вече 25 години козметична компания Christian of Roma Group, заслужено получи престижното отличие „Бизнес дама на годината за 2018”.

На изискана церемония в столичния хотел „Балкан”, тя бе специално поздравена от почетния патрон на събитието – министъра на икономиката Емил Караниколов.

В своето обръщение г-жа Кристиано подчерта значимостта и приноса на всички сътрудници и партньори за значителния ръст в дейността на компанията. „Красотата ще спаси България и ние го доказваме ежедневно”, сподели тя.

Престижното събитие се организира ежегодно от г-н Евгени Минчев. Ето и какво написа самата г-жа Кристиано:

„До г-н Евгени Минчев, собственик и организатор на „Бизнес дама на годината”.

С благодарност и признателност, приемам наградата, с която ме удостои за 25 годишна успешна дейност на Christian of Roma Group в България. Зад този приз стоят много хора, които допринасят за устойчивото развитие на компанията през годините: На първо място сътрудниците, без които Christian of Roma, нямаше да придобие този мащаб. Клиентите, които ни се довериха. Партньорите, които ни стимулират и подкрепят в развитието на пазара и професионалното израстване на фризьора. Медийните партньори, без които нямаше да бъдем толкова популярни. Семейството ми, което ме разбира и в трудните моменти, и преди всичко, на човека, заради когото съществува всичко това... съпругът ми Гаетано Кристиано – създател на компанията. Тази година се навършват 10 години от смъртта му и моята най-голяма гордост е, че всички ние заедно продължаваме по пътя, който той начерта. Изпълнена съм с радост, затова че с нашата дейност името Christian of Roma продължава да живее и да вдъхновява.”