От ден на ден температурите в града на седемте тепета удрят рекорди, а мислите за водни забавления и прохлада доминират над всичко останало. 

Всеки от нас вече прави планове за своята лятна почивка или като компромисен вариант се възползва от всеки свободен ден и час, за да опъне плажната кърпа на някой басейн, възможно по-далеч от градския шум и суета.

Добра идея за водни приключения, летни емоции и релакс предлага Туристическо селище Аква Терми, разположено в района на Красновски минерални бани, общ. Хисар. 

Целогодишният комплекс с минерална вода се намира само на 30 минути път с кола от Пловдив (45 км) и на 6 км от Старосел, а уникална 60-метрова водна пързалка е най-новата атракция, която предлага мястото. 

Аква Терми привлича посетители и с 6 външни и вътрешен басейни, разположени в естествен парк, солна пещера, уелнес зона и хотелска част за настаняване на достъпни цени. 

Басейните се захранват директно с минерална вода и предлагат комбинация от различни температури и водни терапии.

Безспорно обаче, хит на лято 2020 е уникалната 60-метрова водна пързалка, която за отрицателно време успя да се превърна в топ атракция за малки и големи. 

Комплексът предлага настаняване в 14 апартамента, намиращи се в отделни вили в непосредствена близост до основната сграда , предлагащи простор и удобство и 12 комфортно обзаведени стаи. На разположение на гостите е и уютен ресторант, предлагащ богато и разнообразно меню с предложения за всеки вкус. 

Всичко това, в съчетание с доброто качество на предлаганите услуги, превръщат Аква Терми в желаното място за вашата почивка, където да избягате от напрежението, а лечебната сила на минералната вода, тишината и спокойствието сред природата са най- добрият начин да се справите с ежедневния стрес.

Повече информация за мястото може да откриете в официалния уебсайт на Аква Терми - www.aquatermi.com

както и на Фейсбук страницата на комплекса - https://www.facebook.com/AquaTermi