Пред очите си виждате един пълен и точен наръчник, който да ви помогне при планирането на весела семейна почивка. Ние го създадохме специално за вас, за да представи всички възможности за един позитивен и спокоен престой. Стъпка по стъпка: напред към незабравимото изживяване!

Стъпка 1: Избор на хотел

Много е важно при планирането на една весела семейна почивка да откриете точното място. Парк и СПА хотел Марково е перфектният избор. Разположен в полите на Родопа планина, само на два километра от град Пловдив, той ви дава възможност да се насладите на невероятни гледки и спираща дъха природа. Там ще може да избягате от натовареното си ежедневие сред тишината и спокойствието.

Хотелът е с множество удобства за семейства с деца и предлага всичко нужно за незабравимата ви почивка.

Семейна-СПА-почивка

Стъпка 2: Отзивчив персонал и отлично обслужване

Не по-малко важно е обслужването и помещението, в което ще прекарате почивката си. В Парк и СПА Хотел Марково вие ще бъдете посрещнати с усмивка. Персоналът е винаги готов да откликне на вашите желания и да допринесе за вашия релакс. В хотела имате избор за типа стая, но без значение от това какво изберете, безпогрешният дизайн и лукс са гарантирани.

Стъпка 3: Вкусна и разнообразна храна

Разнообразието от храна и вкусът ѝ са също от ключово значение за една весела семейна почивка. Парк и СПА Хотел Марково разполага с изискан ресторант, който освен с вкусната си храна и доброто обслужване, може да запомните и с невероятната гледка, която разкрива. Разнообразните вкусове ще допринесат за вашата перфектна семейна почивка, а отношението на персонала ще ви накара да се почувствате специални.

Блок маса

Стъпка 4: Забавления за деца

Забавлението за децата е много важно по време на всяка семейна почивка. Уверете се, че малките членове на семейството няма да скучаят, ще бъдат усмихнати и доволни. В Парк и СПА Хотел Марково гарантираме за хубавия престой на малчуганите!
Те могат да изберат сред много и вълнуващи игри и приключения.

През летния сезон децата ви могат да лудуват на воля в парк Въжеландия или да играят мини голф. Целогодишно за тях е отворен детския кът, където могат да развихрят въображението си и да рисуват, пеят, танцуват. Ново попълнение в хотела са и двата вътрешни басейна за деца, които се превръщат в любимо забавление за всички малчугани.

Въжеландия

Стъпка 5: Пълноценна почивка и за родителите

При планирането на една весела семейна почивка трябва също да се уверите, че и вие може да си починете, спокойни за вашите деца. Докато те събират усмивки и преживявания, вие може да се отпуснете в СПА центъра на хотела. Възможностите пред вас са безброй. Можете да се отърсите от притесненията и напрежението в термалната зона, във външното ни джакузи или топлите ни вътрешни басейни, да прекарате време в солната ни стая или дори в зоната за релакс.

Билкова-сауна-термална-зона

Тишината и спокойствието са гарантирани. Докато се наслаждавате на преживяването, пред вас се открива една невероятна гледка на град Пловдив.

Това беше нашият наръчник за веселата семейна почивка! Той разглежда всеки един аспект, който допринася за едно незабравимо преживяване. А всяка една стъпка от наръчника ни води към Парк и СПА Хотел Марково.