Втори камион се обърна на магистрала "Тракия". Произшествието е станало в района на Пазарджик. Зад волана на возилото е бил турски гражданин, а полиция, линейка и екип на пожарната са пристигнали на мястото. Превозното средство е с турска регистрация, водачът е изпробван за употреба на алкохол. Дрегерът е отчел 1,79 промила. Той ще бъде задържан за 24 часа в ареста, съобщи говорителят на полицията в Пазарджик.

Временно движението в посока София, при км 80 на АМ "Тракия", в област Пазарджик, се осъществява само в активната лента поради ПТП. Шофирайте внимателно, като следвате стриктно поставената сигнализация и указанията на "Пътна полиция", съобщиха от АПИ.

Рано тази сутрин камион се обърна и на 37 километър в посока София.

Затвориха част от АМ "Тракия" заради катастрофаИнцидентът е станал край Ихтиман

Припомняме, че днес бе въведена временна организация на движението на 30 км от АМ „Тракия” край Пловдив. От полицията съобщиха, че ще бъде полагана хоризонтална пътна маркировка в участъка между 106-ти и 134-ти км, посока Бургас. По тази причина движението ще се извършва само в една лента.

Ограничават движението на 30 км от АМ „Тракия” край Пловдив днесОт сектор Пътна полиция съветват водачите да преминават с повишено внимание