Шофьори сигнализираха за поредната хранилка на КАТ в Пловдив. Става въпрос за знак, поставен преди завоя за Асеновградско шосе на ул. "Найчо Цанов", споделят читатели на TrafficNews. Пловдивчани разказаха, че от скоро са забелязали нов знак за ограничение от 30 км/ч. Според тях обаче това е абсурдно, тъй като не виждат особен смисъл от подобно ограничение на този път.  

„Искам да предупредя гражданите на Пловдив за нова “хранилка” на КАТ. Има поставен нов знак за безсмислено ограничение от 30 км/ч преди завоя за Асеноградско шосе. Полицаи крият радари и глобяват с честитки наред. Мислех, че времената за рекет и гавра от страна на КАТ-Пловдив са в миналото, но явно не са”, споделят пловдивчани.

Определят ситуацията като същата,  която дълго време се практикуваше на АМ „Тракия” в участъка между Чирпан и Стара Загора. Припомняме, че там имаше ограничение от 90 км/ч, а почти всеки ден там бяха поставяни камери за скорост, а резултатът беше хиляди глобени водачи.  Точно оттам тръгна и нарицателното „хранилка на КАТ”.