Водачи изпреварват през тревна площ на АМ „Тракия”. За този абсурд сигнализираха читатели на TrafficNews, които са успели да заснемат нарушителите, които най-безцеремонно погазват правилата за движение по пътищата.

Обикновено често наблюдаваме бързащи шофьори, които изпреварват през аварийната лента, но явно вече имат нова практика- да изпреварват направо през тревните площи.

Автомобилите, които са извършили нарушение са мерцедес с регистрационен номер СВ 9779 КА, а другият автомобил, който е извършил нарушението е марка ауди с номер СВ 1000 ВВ.

Читателят ни разказа, че шофьорите са забелязани в района на 89 км на АМ „Тракия”, където в момента на рисковите изпреварвания е имало дълга колона от коли и в трите ленти, заради пътен инцидент.

„Въпреки това тези тарикати решиха, че ще рискуват освен своя, така и живота на останалите участници в движението и ще изпреварят всички останали автомобили, навлизайки в тревата”, разказаха читатели.

Вместо да са по-предпазливи, изглежда водачите изобщо не се трогват от създалата се пътна обстановка и решават да прередят възможно повече коли, чрез рисковите си действия.

@trafficnews

Aвтомобили изпрварват в тревните площи на АМ "Тракия" #trafficnewsbg #Plovdiv #news #foryou

♬ original sound - Trafficnews