Жена и дете са били блъснати на пешеходната пътека до заведение Екстрийм в Кючук Париж. Инцидентът е станал на ул. „Бяло море“, като в периметъра се е образувало голяма тапа от автомобили. Задръстване има и по улиците "Димитър Талев" и "Македония". 

Детето е на 4-годишна възраст, а жената, която го е водила за ръка, на 59 години.  Пешеходците са пострадали, като са откарани в болница за последващи прегледи.

Водачът е тестван за алкохол, като пробите му са отрицателни, съобщиха за TrafficNews от пловдивската полиция. Предстои извършването на тестове за употреба на наркотици. Изясняват се причините за настъпване на инцидента.  

Обновена към 19:16ч. :

Все още се изчаква да приключат медицинските прегледи на 58-годишната жена и 4-годишното дете, които бяха блъснати от автомобил днес на ул. Бяло море. Това посочват официално от МВР-Пловдив. До получаване на информация от болницата, местопроизшествието е запазено от полицейски екип.

Сигналът е получен към 16:50 ч., а по предварителни данни ударът настъпил, докато жената и детето пресичали на пешеходна пътека. Водачът на колата, на 58 години, е изпробван за употреба на алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни.