Полицията разследва точните причини за последните два тежки пътни инцидента в Пловдив. При единия камионетка помете линейка с включени сирени, а другия е причинен заради дрифт на пътя. 

Както TrafficNewS.bg съобщи първи колата на Бърза помощ се е движила с включена светлинна и звукова сигнализация по улица „Победа” и е правила ляв завой, за да се включи в движението по бул. „Дунав”. Тя е минала на червено. В този момент, камионетка я отнася. В линейката не е имало пациент. Тя е пътувала за спешен случай.

„Не видях линейката, карах направо и изведнъж се ударих в нея”, заяви пред репортер на TrafficNewS.bg шофьорът на камионетката, който е от ромски произход.

„Всички коли спряха, а само той не спря и така ме удари. Сирените ни бяха пуснати”, твърди шофьорът на линейката.
За щастие при инцидента няма пострадали, а щетите са материални. Ето и кадри от мястото:

По-рано тази вечер млад шофьор предизвика тежка катастрофа пак в Пловдив. Той управлявал автомобила от бившия хотел на Ванко 1 в посока центъра с много висока скорост, направил е дрифт, след което загубил управление, навлязъл в насрещното движение, ударил такси и се забил в електрически стълб. Кадри от мястото и разказ от първо лице на шофьора на пострадалото такси Георги Георгиев - вижте тук: 

Това е поредния пътен инцидент днес.

През деня 5 коли се нанизаха на Околовръстното в Пловдив, по-късно трима бързаци се удариха на бул. „България”.

Вечерта камионетка помля линейка със сирени на бул. „Дунав”, а две други тежки катастрофи станаха на кръстовището на „Ландос” и „Цариградско шосе”, при една от които виновният водач избяга.

По-рано ви показахме и поредния клип, който покава дрифт с мощен автомобил и гонка с полицията - ВИДЕОТО - ТУК

TrafficNewS.bg