25-годишен мъж с едва четиримесечен шофьорски стаж е бил зад волана на разчленения и смазан автомобил на пътя край Карлово. Както TrafficNews.bg съобщи привечер вчера в района на село Васил Левски лек автомобил “Пежо” излязъл вдясно извън пътя и се блъснал последователно в две дървета. 

Сигналът на тежкия пътен инцидент е получен около 19.15 часа вчера. На мястото на катастрофата е открит автомобилът смачкан до неузнаваемост. Вследствие на тежкия удар, возилото е разполовено на две отделни части, а между предницата и задницата му има около 30 метра разстояние. Двигателят се е отделил и е паднал между двете части от конструкцията на автомобила.

По първоначални данни произшествието настъпва, след като шофьорът губи контрол над колата, като най-вероятно става дума за превишена скорост. Карловската полиция изяснява причините около катастрофата. Според органите на МВР няма данни за употреба на алкохол от страна на шофьора. 

25-годишният водач и неговия 23-годишен спътник са настанени в УМБАЛ „Свети Георги“ без опасност за живота. И двамата пострадали са жители на село Соколица. 

Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група на РУ – Карлово. Извършен е оглед. Работата продължава в рамките на образувано досъдебно производство.