45 минути след подаването на сигнала на 112 дошла линейката на бул. „Дунав”, където вчера млад мъж почина след токов удар, разказаха очевидци на трагедията пред репортер на TrafficNews.bg. Екипът на спешната помощ се оправдал с паднали дървета по улиците, които ги забавили изключително много. Медицинските лица го реанимирали половин час, но не успели да го спасят.

33-годишен е младият монтьор, който загина в този автосервиз в Пловдив. По време на бурята той опитал да спре тока в наводненото помещение, но бил поразен от токов удар.

Първата новина за трагедията и СНИМКИ - ВИЖТЕ ТУК

Очевидци разказаха, че след бурята, в следствие на запушени шахти дошла голяма приливна вълна към сервиза на мъжа, чийто гараж е точно до спирката на булеварда.

„Водата бе до колене, той влезе, за да изгаси една от машините, но тогава го удари ток”, обясниха хората станали свидетели на трагедията.

Мъжът бил на 33 години, изключително работлив, спомнят си негови колеги, които работят в съседните сервизи. Не бил семеен и прекарвал много време в сервиза си. Днес той бе запечатан от полицията, които продължават работа по нелепата смърт на мъжа.

TrafficNews.bg