17-годишният Кристиан Костов излезе на сцената под номер 25 и представи България с песента Beautiful Mess („Красива бъркотия”) тази вечер на финала на музикалния конкурс Евровизия. Нашият изпълнител се представи достойно и затвърди отличното си представяне от полуфинала преди два дни. България вече получи две признания от песенния конкурс Евровизия. След гласуване на журналистите в пресцентъра на Евровизия, получихме 2 награди - за най-добри специални ефекти и най-добра сценична концепция и присъствие, съобщава БНТ. Това са първите награди на представителя на страната ни.

Ако се намирате в чужбина, може да подкрепите нашето момче с изпращане на номер 25 като есемес на посочения от местната телевизия мобилен номер. Гласуването ще започне след изпълнението на последната песен и ще продължи 35 минути. Всеки ще има право да гласува до 20 пъти от един мобилен телефон. Гласът си за българският представител може да дадете и през безплатното мобилно приложение на Евровизия.

До момента Кристиан заема второ място в конкурса след Португалия! Това е най-доброто представяне до момента! 

*Обновена в 1,36 часа

Кристиан остана с 337 точки и след зрителския вот. Португалия спечели конкурса, а България остана на второ място на финала на Евровизия 2017!