Да бъдат много дисциплинирани и да съумяват да съчетават училището и музикалните ангажименти. Това предизвикателство е отправила към талантливите пловдивчанки от 4 Magic Станислава Армутлиева. Освен че бе ментор на момичетата в тазгодишното издание на световния музикален формат Х Фактор, тя е начело на „Вирджиния Рекърдс“, която се занимава с кариерата на новите музикални звезди на България.

Саня поискала отлични оценки от Елия, Елеонора, Никол и Валя и ги посъветвала да се настроят за новите предизвикателства, защото им е необходима психическа и физическа стабилност, пише PlovdivTime.bg. Tя ги посъветвала още да мислят за всичко – за поведението и визията си, за фигурите и гласа си.

Веднага след финала менторът победител – Любо Киров, призовал талантливите пловдивчанки да бъдат все така истински и да не обръщат внимание на дребнавостите на хората, които гледат отстрани, но не си дават сметка колко трудно се постига успехът на музикална сцена.

Заедно със четирите момичета и техните семейства един от най-щастливите хора в залата била и Румяна Иванова, вокалният педагог от Арт Войс Център в Пловдив. Благодарение на нея 4 Мagic постигнаха исторически успех и станаха първата група, спечелила българското издание на световния формат.

Въпреки умората и многото емоции, преживени на финала на Х Фактор, Елия, Ели, Никол и Валя се появили за кратко на партито след края на 5-ия сезон на музикалното риалити в бар Oxygen.

Пловдивският квартет ще се завърне под тепетата утре, а в сряда момичетата вероятно ще се върнат и в класните стаи, тъй като и четирите все още са ученички. Какви изненади им готвят приятелите им в езиковите гимназии „Иван Вазов“ и „Пловдив“ и Националната търговска гимназия, тепърва ще разберат.

Горещи поздравления към четирите момичета отправи и кметът на Пловдив. „Искам специално да изкажа своите благодарности към нашите момичета, които ни накараха да бъдем толкова щастливи с участието им”, заяви Иван Тотев. Той покани 4 Magic да се включат и в новогодишната програма на площада пред Общината.