Телата на Благой, Йорданка и Петя  били заедно на спалнята,  научи TNS.bg. 5-годишната Петя била между труповете на родителите си. Тримата са простреляни в главите. Експертизите, които са назначени от прокуратурата, ще покажат в каква последователност е стреляно и дали майката и детето са спели, докато Сапунджиев е стрелял.

Жестоката трагедия се разигра вчера, в ранните часове на деня на ул. "Асен Христофоров" в Кючук Париж.  35-годишният мъж и семейството му бяха открити мъртви в дома си. След първоначалните огледи, полицаите установиха, че Благой е застрелял съпругата си и детето, а след това се е самоубил със стар армейски пистолет "Валтер". На оръжието е имало щемпел със стилизиран орел, което означава , че е произведено в Германия преди 1945 година. Пистолетът е незаконно притежаван. 

Близките до семейството не знаят кога ще бъде погребението, но според роднини на Благой то ще бъде не по-рано от след два дена.

Те описаха Сапунджиев  като кротък и мил човек. Обичал много съпругата си, но най - отдаден бил към малката им дъщеричка. Припомняме, основната версия, по която прокуратурата работи, е ревност - жестока и патологична. Според близките до семейството обаче той не е ревнувал Дани, дори напротив. Тя излизала често с приятелки и обикаляли пловдивските нощни клубове. Лятото дори тя и приятелките и отишли на море в Несебър без мъжете си.

Те отхвърлят всички версии , че Сапунджиева е имал нов мъж до себе си, дори бяха учудени от информацията изтекла в медиите, че Благой и Йорданка са разделени.

Преди Нова година убитата си е купила нова кола, а Благой имал стабилна работа, което изключва финансови проблеми в семейството.

Близките също смятат, че не е имало скандали помежду им. Благой бил отдаден на семейството. Каквото поискали Дани и малката Петя с всички сили мъжът се стараел да им го осигури.

Дани не е била лош човек. Мила жена също отдадена на семейството си, споделят колежки на убитата. Тя оставяла често малката Петя при свекърва си и излизали с приятелки и колежки, но те се съмняват мъж да стои между нея и Благой.

Все още няма категорична информация за причините довели до кървавата развръзка. Разследването на смъртта на семейство Сапунджиеви.

TNS.bg