Проститутки превърнаха изоставен автомобил в публичен дом в центъра на Пловдив. Колата от близо три години се използва за интимни ласки между жриците на любовта и техните клиенти и то под носа на хората, живеещи срещу Централна гара. За проблема сигнализира читател на TrafficNews.bg, който всекидневно става свидетел на плътските удоволствия в района.

Жените „канели” клиентите си във въпросната кола-Хонда. Автомобилът е с английска регистрация и от няколко години не е местен и сантиметър от паркинга. Стъклата са разбити, както и механизмът за заключване. Достъпът до колата става без никакъв проблем по думите на читателя ни.

В него могат да се видят всякакви атрибути, нужни за любовната игра-презервативи, мокри кърпи, дори и възглавница. За по-студените нощи има и одеяло.

Минавайки покрай японското возило, често може да се забележат излизащи мъже,или да се чуят охкания и пъшкания. Когато колата не е заета за „работа”, вътре спят бездомници.

Жителите на булевард „Христо Ботев” от години търпят препитанието на проститутките и техните сводници. За въпросната кола те са сигнализирали до полицията и до район Централен. На спешен телефон 112 диспечерите са ги препращали към отдел „Екология” към районното кметство. От там пък отново са ги препращали към органите на реда с довода, че колата е с чужда регистрация.

Наш репортер отнесе сигнала до компетентните органи. Съвсем скоро очаквайте коментара им по казуса.

От години района на Централна гара се е превърнал досущ, като емблематичната улица на „Червените фенери” в Амстердам. Сводници и проститутки са обичайните обитатели в нощните часове. Викове, клаксони и дори бой за клиенти, пречат на спокойствието на пловдивчани в района.