Собственик на магазин в Кючук Париж на Събота пазара се обади в редакцията с молба да покажем този мъж, който виждате на снимките и видеото. Снощи той е откраднал цигари от магазина и пловдивчанинът иска да предупреди колегите си да внимават с него. Междувременно, докато подготвяхме материала за публикуване, стана ясно, че и други продавачи в Кючука са се опарили от въпросния господин - единият от претарашените магазини се намира на бул. "Н. Вапцаров" до Еврофутбол.

Как действа крадецът от снимките? Взима две кутии цигарии "Парламент", едно патронче уиски и поръчва 4 кафета. Докато продавачката прави кафетата, господинът с късите гащи говори по телефона, влиза, излиза и в един момент си слага двете кутии в джоба. Ни лук ял, ни лук мирисал, мъжът се повъртява още малко около продавачката, която му прави кафетата, и се отправя към мястото, където на спокойствие ще си пафка цигарите аванта.

Но... спокойствието му май ще е дотук, защото камерите в магазина са го уловили на местопрестъплението и крадецът е изобличен. Познавате ли го?