Вената Савова на 22 години от Пловдив лъсна в медиите на цяла България вчера като „арестуваната пловдивска миска, продавала отговори да матурите”. Коя е тя, с какво се занимава, вижте отговорите на съседи, фейсбук приятели и неприятели, които събра TrafficNews.bg.

По думите им, тя винаги е изпъквала с природни данни, харесвала се и всячески го показвала. Тези, които не са се движели в нейния кръг, пък твърдят, че Вени изпъквала с красота, за сметка на любознателност и амбиция в училище.   

Вени се явява на конкурс Miss Teen Bulgaria Royal Galaxy 2012, когато е на 16 години и го печели. Сама намира информацията, сама се подготвя, разказват бивши съученички. Първото място я изпраща да представи страната ни на световния конкурс в САЩ, където става първа подгласничка в тийнейджърската дивизия във възрастова група от 16 до 19 години. Тогава замалко да не замине, защото на първото интерю за виза в Американското посолство и отказват, тъй като била потенциален емигрант.  

Завръщайки се с второто място Мис Тийн разкзава пред медиите: "В САЩ бях единствена представителка от Източна Европа. Имаше момичета от Германия, Швеция, Англия, Америка, Бразилия, Австралия. Преди състезанието всяка от участничките имаше 5-минутно интервю с журито. Казаха, че е много смело да пропътувам толкова хиляди километри сама. Попитаха не ме ли е страх. А аз наистина се чувствах много самотна. Единствената ми мисъл беше семейството ми да се гордее с мен".

От вчера хората в квартала, където девойката живее с родителите си Венцислав и Мая, коментират имено, че Вени ги е посрамила. Родителите на момичето имат семеен магазин за хранителни стоки под блока в който живеят на ул.”Ген. Данаил Николаев” в центъра на града. Всички в квартала ги познават като добро и работливо семейство, но никой не казва същите думи за детето им.

Кварталните съгледвачи, които по принцип знаят всичко и неотказват информация, твърдят, че Вени не уважава хората от третата възраст, кара личен автомобил от малка и винаги е била задоволена. Момичето завършва кварталното ОУ ”Д-р Петър Берон” и после отива в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия.

Според някои информации е завършила като частна ученичка преди две години. Съкварталци изказват мнение, че родителите й са „изпуснали юздите на детето”, улисани в работа за насъщния. В магазина на родителите си се вясвала по веднъж-два пъти в месеца.

В профила си тя самата твърди, че работи като модел. Красивата девойка показва не е само перфектно тяло, лице и предприемачески дух в профила си във Фейсбук, който продължава да бъде активен. Последната й публикация от 12 май е имено с оферта за матурата по английски. Под нея от вчера валят злостни коментари.

Не че и под предишни нейни постове не е имало такива, но на тях тя е отговаряли с острота. На 18 април, месец преди първата матура, Венета пуска в действие агресивния маркетингов подход „ВСИЧКИ С МАТУРИ - ПИШЕТЕ МИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА ВИ ЧАКАМ ДО ПОСЛЕДНО!”. Под него тя получава предупреждение, че такива неща не се правят в социалната мрежа и завързва „диалог”. Девойката пояснява на обвинители, че дава частни уроци и дори отправя закани към злословещите.

Припомняме, че Вени Савова бе арестувана в сряда за кратко и пусната след разпит. Още по темата вижте ТУК

Още новини ТУК


Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg