Преди броени минути на кръстовище в „Кючук Париж“ отново възникна пътно спречкване, което завърши с физическа саморазправа – раздаване на шамари.

Поредната агресия на пътя в Пловдив възниква на ул. „Димитър Талев“, когато ван иска да завие по малка пресечка „Родосто“ в дясно. Уличката обаче е блокирана от автомобил „БМВ“, който пък се опитва да извърши лява маневра, като логично той е на знак „Стоп“ без предимство.

Улица „Родосто“ е тясна и при спрели автомобили възникналата ситуацията е трудна за преодоляване, ако не се разчита на търпение и толерантност от страна на всички шофьори.

Вместо това напрежението ескалира, шофьорът на редното на видима възраст около 60 години слиза от возилото и се приближава до прозореца на БМВ-то. Започва кратка словесна агресия, по време на която възрастния мъж удря шамар на колегата си зад волана на немското возило.

Кадрите са заснети от работеща в съседно заведение гражданка, която ги предостави на TrafficNews.bg. Тя разказа, че след шамара, мъжът в БВМ-то звъннал на някого, а малко по-късно потеглил. Същото се случило и с реното, но междувременно скандалът събрал очите на минувачите. 

Такава агресия наблюдаваме за втори път тази есен в кв. "Кючук Париж". Предния път Слави Василев раздаде шамари и се държа като тореадор, заради засичане по пътя - ВИДЕО от случая вижте тук

Ето кадри от днешната саморазправа: