Опашка от почитатели на театралното изкуство се изви пред касата на Драматичния театър днес в Пловдив. Причината е, че днес е първият ден, в който могат да бъдат закупени билети от място за „Сцена на кръстопът”. До момента билети за събитието бяха пуснати е продажба единствено онлайн. Първите фенове получиха като подарък от организаторите на фестивала подарък билети за откриването.

Тазгодишното издание на „Сцена на кръстопът“ ще предложи на публиката селекция от най-добрите театрални представления на националната ни сцена. Форумът ще бъде открит тържествено на 11 септември от 19 часа в Драматичния театър със спектакъла „Ромео и Жулиета“ на балет „Арабеск“. 

„Сцена на кръстопът“ пуска билети онлайнВижте каква е програмата

До 24 септември, когато ще  закрием фестивала с една специална вечер за юбилея на основателя на „Сцената“ проф. Стефан Данаилов, ще видим спектакли на Народния театър, театър Българска армия, Сатиричния театър, театър „Азарян“ в НДК, Малък градски театър „Зад канала“, Младежкия театър, театър „София“, Театър 199, Хасковския, Плевенския и Бургаския театри. Ще посрещнем гостите от Националния академичен драматичен театър „М. Занковецка“ от Украйна. Подборът от представления ще ни срещне с всички най-високи постижения на българската сцена, разказват от екипа на проф. Данаилов.