По повод сигнала на майка, който гласи, че служител в магазин за gsm аксесоари на Главната улица на Пловдив, се е държал грубо и в момент на силен дъжд е изгонил нея и още една майка от тентата пред магазина, управителят на веригата се свърза с TrafficNews.bg, за да направи опровержение на нейните твърдения и да оползотвори правото си на отговор.

Сигналът на майката бе получен в редакцията ни и отразен. Като обективна медия, отразяваща всички гледни точки, представяме становището на управителя на магазина.

Ето неговата позиция по случая, подкрепена от кадри от охранителната камера:

След разглеждане на записите на видео камерите разбрахме, че в случая госпожата (майка) спира детската количка точно пред вратата на магазина и колегата я моли да се премести малко в ляво, където всъщност е витрината и също има тента. Вероятно изнервена от създалата се ситуация с дъжда, госпожата започва да ругае нашия служител.

В същото време под тентата вече е имало двойка, които също са се криели от дъжда, но място е имало, твърди нашият служител. След малко явно виждайки, че наистина пречи на хората, които искат да влезнат в магазина, жената си тръгва.

От снимковия материал може да видите и сами да прецените за какво става въпрос. Ние сме фирма с дългогодишен опит и много държим на качественото обслужване. За да затвърдим тази си позиция провеждаме обучение на всеки започващ работа консултант продавача.

Категорично заявяваме, че никой от нашите служители не би си послужил с грубост, нито би изгонил от зоната пред магазина който и да е човек, най-малко майки с деца.

Нашият служител е убеден, че никога не е отправял реплика към майките, гласяща, че ще прибере тентата, в случай, че жените не се преместят.

Нещо повече, той е изключително засегнат от обидите, отправени от жената по негов адрес и твърди, че тезата й, че се е държал грубо, е категорично невярна.

 

Становището на фирмата е публикувано като право на отговор. Като обективна медия, спазваща журналистическата етика, TrafficNews.bg е лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Ние показваме всички гледни точки и уважаваме правото на всеки да изкаже личната си позиция по даден проблем, особено ако той пряко го засяга.