Двама млади мъже са загинали при катастрофа в Пловдив тази нощ. Двамата са на възраст от около 20 години. За единия е ясно, че е пловдивчанин. Самоличността на другия се установява.

Инцидентът е станал около 3 часа тази нощ на булевард "Марица Юг". По първоначална информация автомобилът, в който загиналите са пътували, се движел с много висока скорост и се е забил челно в стълб. Загинали са шофьорът и един от пътниците. Има информация и за трети пострадал. Това е момче също на възраст около 20 години, което е настанено в болница. 

Правата отсечка, която свързва Столипиново с другата част на града, често се използва за изпробване мощността на автомобилите. Тя позволява развиване на висока скорост. Често обаче резултатът от несъобразената скорост е летален за хората в колата.  

Подробности за шофьора и ВИДЕО - вижте ТУК

Снимки на автомобила-ковчег - ТУК

Мястото на катастрофата вижте ТУК

Новият трагичен инцидент става едва ден и половина, след като 21-годишният Боян и приятелката му Ралица загинаха при друга катастрофа. Те се врязаха в билборд в събота през нощта. Пътували са с лек автомобил "Мерцедес" от "Тракия" към центъра с над 100 км/ч, когато колата им излиза от пътя, минава през автобусната спирка, забива се в билборд и се усуква около него.

Дясната лента на пътя, по който се е движил автомобила, е била заледена. Вероятно колата е поднесла, водачът е изгубил контрол и мерцедесът е изхвърчал на тротоара.

Жертвите са млади момче и момиче. Наложи се пожарникари да режат ламарините, за да извадят телата на загиналите. Части от автомобила има в продължение на 100 метра по пътното платно.  

Кои са двамата влюбени - ВИЖТЕ ТУК

Ето и снимка от остатъците от катастрофата тази сутрин:


Очаквайте подробности!

TNS.bg