20-годишен пиян ром е загиналият шофьор от тежката катастрофа тази нощ на бул. „Марица” в Пловдив. Хората от квартала, които познават собственика от квартала разкриха, че младежът не е имал книжка. Вероятно 20-годишният шофьор  най-вероятно е  карал несъобразена скорост, качил се е на островчето и след това буквално се е размазал на булеварда.

Хора от квартала споделиха с нашия репортер, че точно на това място се кара изключително бързо, тук, на булеварда, шофьори даже си тествали колите, а в събота и в неделя си правели състезания.

Припомняме, шофьорът на помляния автомобил от катастрофата е загинал намясто. Починал е и един от пътуващите в колата, също на около 20 години. Неговата самоличност все още не е установена.

Трети младеж е пострадал сериозно в страшната катастрофа. Той е настанен в УМБАЛ "Свети Георги" без опасност за живота. В момента се намира във Втора хирургична клиника, съобщиха от болницата. Младият мъж, който е на около 20 години, е със счупена ключица и има гръдно-коремна травма. В съзнание и е контактен, продължава да се следи състоянието му. 

Катастрофата е станала в 03:05 минути тази нощ на булевард "Марица", съобщиха за TNS.bg от пресцентъра на МВР-Пловдив. Катастрофиралият автомобил е марка "Пежо". Не е имало друг участник в катастрофата, която най-вероятно е станала заради висока скорост.

Как се е стигнало до катастрофата четете ТУК

TNS.bg