Служебен автомобил е паднал в коритото на река Марица тази вечер, предаде репортер нa TrafficNews.bg oт мястото на събитието. Колата е излязла от пътя, минала е през тревните площи, ударила е предпазния парапет на реката и е паднала в коритото. Инцидентът е станал в тъмните часове. Шофьорът на брандирания автомобил е с наранявания, порезни рани на краката и е откаран в болница. 

До инцидента се е стигнало след удар между две коли, варненско БМВ и служебната кола. БМВ-то е се е движело по булевард "Марица" от моста на Адата в посока Водната палата. Водачът на немското возило е подал светлинен сигнал, за да завие наляво и да влезе в паркинга на големия супермаркет в района. В същото време обаче малка брандирана кола с висока скорост го изпреварва и го удря отляво. От удара служебната кола губи управление, криволичи по булеварда и накрая изхвърча отдясно на пътя. След което преминава през велоалея и тревни площи и се катурва в пропастта. В момента точно на този участък, на който е станал инцидентът, все още преградната стена към реката е в ремонт.

Кръвните проби на водачите са отрицателни. В БМВ-то са пътували жената и детето на водача. В момента полицаи обработват ПТП-то. Веднага след инцидента са се отзовали полиция, пожарна, линейка и Гражданска защита.

СНИМКИ: Ива Модова