Екшън героят със скандална слава Динко Вълев е срещал съпротива при опита си да се присъедини към мъжкото хоро в Калофер на Йордановден, научи TrafficNews.bg. Риалити звездата, която не пропуска повод да демонстрира радикалния си патриотизъм, се появил в подбалканския град рано сутринта в събота, нагизден с народна носия.

Той си направил няколко снимки заедно с местни жители, участващи в ритуала, а след това се засилил да влиза в реката заедно с мъжете. Калоферци обаче не били съгласни. "Измислени патриоти като теб нямат място тук" пресякъл го един от най-активните участници.  Полицаите, които охранявали мероприятието усетили, че нещата може да ескалират и разделили спорещите.  Динко заявил, че ще влезе в реката след местните жители и ги изчакал първо те да стъпят в реката. 

Когато излязъл обаче намерил огледалото на колата си счупено. След това си тръгнал по живо, по здраво за Ямбол. 

Калоферци са изключително недоволни от участието на пришълци в техния ритуал. Те се заканват догодина да не провеждат хоро, ако отново хора със съмнителна репутация искат да се включат в мъжкото хоро. Преди три години заради футболни фенове, които скочиха във водата пияни, местните изиграха второ хоро  по-нагоре по поречието на Тунджа.