Жена припадна след цяла нощ чакане пред Партийния дом в центъра на Пловдив, сигнализира читател на TrafficNews.bg. Истерията със заявленията за продажба на мартеници започна още от снощи, като десетки души се наредиха на опашка пред деловодството на административната сграда. След цяла нощ чакане в температури около нулата, жена не е издържала и се е строполила на опашката. В момента се чака екип на Спешна помощ.

Деловодството на градската администрация през първия работен ден на 2018 година отваря в 8.30 часа, като хората, имащи горчив опит от минали години, са решили да се спестят главоболията.

"Заради поредното безумие и мръсни схеми на администрацията на Пловдив. Десетки чакащи и измръзнали хора в тъмнината, които се борят за това да изкарат някой лев по случай една много стара българска традиция, а именно мартениците" - така читател на TrafficNews.bg обясни абсурдната ситуация, в която някой се нарежда на опашка още от предната вечер, и то в първия ден на годината.

Какъв е проблемът и от какво са възмутени тези, които ни кичат с червено-белите мартенички за здраве, очаквайте подробности!