Как се оправят проблеми във връзка? Според неизвестен пловдивчанин това се прави с бял чаршаф, провесен над един от натоварените пътища в града. Читател на TrafficNews.bg ни изпрати снимка, която е направил, докато шофирал по Коматевско шосе в посока от Централата гара. На железопътния мост бил "прострян" белия чаршаф, върху който с големи букви пише "Гергана Ч. прости ми, обичам те...". 

Ех, любов! Към какви безразсъдни действия и каскади ни тласкаш понякога, особено когато сме съгрешили. Защото изглежда пловдивчанинът е направил някаква сериозна грешка, че да се налага да моли по този начин. Нашият читател е на същото мнение. "Поредният Дон Жуан, който е сбъркал някъде с нещо", коментира той. 

Що за грешка ще да е било, че да се налага нашият герой не само да надраска чаршафа, но и да рискува да го закачи? Нямаме идея, както и не знаем защо е решил, че мостът над Коматевско е най-доброто място да молиш за прошка. Все още смятаме, че комуникацията лице в лице е по-добрият вариант. 

Като че ли нова мода се шири в Пловдив. В края на септември пловдивчанин изрази любовта към любимата си по необичаен начин. Той закачи бял чаршаф с надпис "Обичам те, Тони К." над подлеза на улица "Гладстон" (повече за тях четете ТУК). Две седмици по-късно друг последва примера му с чаршаф с надпис "Обичам те, Габи", който бе провесен на моста на Университета по хранителни технологии. Абе, любов отвсякъде, най-вече по пътищата.

Така че, докато се прибирате вечер с колата, хвърляйте едно око за провесен чаршаф на някой надлез. Може някой да ви се е обяснил в любов или пък да проси прошка.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg