Пловдивчанин реши да изрази любовта си по необичаен начин - чрез чаршаф. Младият мъж провеси бялото парче плат чаршаф над подлеза на улица "Гладстон". Върху чаршафа с големи червени букви той ясно е посочил обекта на своите чувства. Там пише "Обичам те, Тони К.".

Оказа се, че Тони е неговата приятелка, разказа за TrafficNews.bg познат на двойката. Момичето е студентка по право в Пловдивския университет и двамата с възлюбения й Радо били заедно от 4 години. Нямало е някаква специална причина за поставянето на чаршафа. Момчето просто за пореден път се опитало да покаже любовта си.

"Дали ще им направят проблем или това би зарадвало нашите общинари?", пита приятелят на двойката, вероятно притеснен, че и любовната чаршафена акция ще попадне в графата със забранени неща в района на Цар-Симеоновата гадина. Въпреки  всичко, според читателя ни такива неща трябва да служат за пример.

"Нека служи и за пример на нас младите, че това е ключът към щастието и по този начин може да се родят много идеи. Да виждаме нещо красиво и да четем за нещо красиво", пише той.

Очакваме и вашите сигнали за хубави жестове и добрини на страницата ни във Facebook и на нашата поща redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg