Най-вероятно шофьорът на пежото, което тази нощ катастрофира тежко на бул. „Марица” в Пловдив, е изгубил контрол над возилото. Репортер на TNS.bg предаде от мястото на зловещата катастрофа, че се виждат следи от гуми на разделителното островче. Вероятно 20-годишният младеж, за когото вече се знае, че е бил пиян, е карал с несъобразена скорост, качил се е на островчето и след това буквално се е размазал на булеварда.

По-рано беше съобщено, че автомобилът се е ударил в стълб, но от това, което се вижда на мястото на катастрофата, подобен извод трудно може да се направи. Всички следи: и счупените стъкла, и кръвта, са концентрирани между два стълба, на самото пътно платно.

Тук все още се търкалят части от автомобила, стъкла, зарядни, шапка, кръв и даже пари.

Хора от квартала споделиха с нашия репортер, че точно на това място се кара изключително бързо, тук, на булеварда, шофьори даже си тествали колите, а в събота и в неделя си правели състезания.

Припомняме, шофьорът на помляния автомобил от катастрофата, станала тази нощ в Пловдив, е бил пиян. 20-годишният мъж е загинал намясто. Починал е и един от пътуващите в колата, също на около 20 години. Неговата самоличност все още не е установена.

Трети младеж е пострадал сериозно в страшната катастрофа. Той е настанен в УМБАЛ "Свети Георги" без опасност за живота. В момента се намира във Втора хирургична клиника, съобщиха от болницата. Младият мъж, който е на около 20 години, е със счупена ключица и има гръдно-коремна травма. В съзнание и е контактен, продължава да се следи състоянието му. 

Катастрофата е станала в 03:05 минути тази нощ на булевард "Марица", съобщиха за TNS.bg от пресцентъра на МВР-Пловдив. Катастрофиралият автомобил е марка "Пежо". Не е имало друг участник в катастрофата, която най-вероятно е станала заради висока скорост.

TNS.bg разбра, че след инцидентът автомобилът е по-помлян от този, с който катастрофираха фатално други двама младежи - Ралица и Боян, преди по-малко от 2 дни.

Още новини четете ТУК

TNS.bg