Десетки читатели ни се обаждат с една-единствена информация: зверско задръстване има в целия град! Разстояния, които се взимат обикновено за 5 минути, сега отнемат на шофьорите повече от половин час. Хората са изнервени, възмутени и огорчени...

"Информирайте пловдивчани, че отсечката от хотел Тримонциум до Сточна гара е затворена и задръстването е чак до Семинарията. Обстановката е много изнервена!", ни написа наша читателка.

"Кукленско шосе е яко задръстено", твърди друг наш читател и ни изпраща снимки от мястото.

"На Тунела е ад. Както и в целия град", обобщава друга читателка на TrafficNews.bg.

Припомняме, че движението на основния булевард в Пловдив - „Цар Борис III Обединител”, е затруднено още от вчера заради поредния (за кой ли път?) ВиК ремонт между Тримонциум и Сточна гара. Участък на булеварда е абсолютно затворен. Това предизвиква голямо задръстване, което достига чак до кръстовището на Чифте баня.

По-рано днес пък точно на Чифте баня стана и катастрофа, което допълнително затрудни движещите се от кръстовището на булевардите „Цар Борис III Обединител” и „6 септември” към Тунела.

В момента е спряно и движението между отбивката за църквата Света Петка и ул. „Цанко Дюстабанов”, а автобусите са с променено разписание.  Движението ще бъде ограничено до 19:30 часа днес.

Да призовавем ли пловдивчани за търпение, което май е на изчерпване... не знаем.