Пловдивските тийнейджърки Елия, Никол, Валя и Елеонора се изправят пред най-голямото си предизвикателство – да защитят таланта си на финала на музикалното шоу Х Фактор в неделя в 20 ч. по Нова телевизия.

Момичетата от 4 Magic направиха истинска революция с участието си и се превърнаха в първата група, достигнала до последния концерт в българското издание на формата. Едва ли някой се съмнява, че прекрасните им изпълнения са резултат от усилена работа и репетиции с вокалния им педагог Руми Иванова от Арт Войс Център.

Както всички свои връстнички четирите момичета обичат да се забавляват, да обикалят любимите си места в Пловдив и го правят заедно.

„От две години и половина съм в групата. И обичам момичетата много. Всяка една от тях носи своя неповторим характер и интереси. Валя е много ученолюбива, много обича италианския език. С каквото се захване, го довършва.

Никол не обича италиански, но пък за сметка на това е луда по физиката, това е любимият й предмет в училище. С нея имаме много общи интереси, приличаме си като характери. Обичаме корейска музика – кей поп. Елия е много добър солов изпълнител.

Тя е най-ученолюбивата от всички. Много ми харесва, че се отличава от нас. Много обича да чете книги и е изключително целеустремена, описва без затруднение приятелките си пред Plovdiv Time най-малката от 4 Magic – 14-годишната Елеонора.

В отговор Валя веднага рисува образа на Ели и я определя като най-лудата в добрия смисъл на думата. Твърди, че в квартета точно Елеонора е най-осъзната и успява да запази самообладание. Никол описва Валя като най-забавната, но и най-разсеяната:

„Случвало ни се е да й звъннем, да й напомним, че имаме репетиции, и тя с особено учуден глас да каже: „Така ли?”. В същото време е страхотен фактът, че е много самостоятелна. Не се влияе от чуждото мнение и е много последователна тогава, когато е убедена в правотата си.“

Никол пък е човекът, който успява да събере всички заедно. Прави го всяка година за рождения си ден. Вечерта момичетата си устройват домашен купон и разбира се има подаръци.

„Макар че и последния път й подарих златна рибка, но тя се спомина“, с усмивка казва Елия. Четирите момичета, които в неделя вечер ще разчитат на нашата подкрепа, за да спечелят заслужена победа в X Фактор, най-много се радват, когато успеят да се приберат в родния град и да разпуснат в любимия квартал Капана, да се разходят по Главната.

Защо не и да похапнат. Всъщност кой не обича да си хапва, питат риторично те. Сега обаче мислите на 4 Magic са насочени към работата им по новите песни, които подготвят, за да са безапелационни на сцената.

А онези, които вярват в таланта им, могат да ги подкрепят на 17740. Ние ще го направим!