Влюбени двойки решиха да се венчаят на две от специалните дати този месец. Четири двойки ще си кажат „да” в Деня на влюбените 14 февруари и още четири на 29 февруари, който съществува само веднъж на 4 години, когато годината е високосна.

„Записванията започнаха от рано за тези дати”, съобщиха за TNS.bg от общинското предприятие „Радостни обреди” в Пловдив.
14 е в неделя, а 29 в понеделник. За деня, който съществува само във високосна година, каквото е 2016, желание да сключат брак са изявили Димитър и Екатерина, Иво и Анна, Десислава и Мурай и Васил и Александра.

„Искахме датата да е запомняща се и по тази причина избрахме именно 29 февруари”, обясниха двойките избора си. При една от тях първата крачка за сключването на брак е направила дамата.

Интерес към 14 и 29 февруари се наблюдава и в градовете София и Варна, но в Пловдив броят на двойките, които искат да се венчаят тогава е най-голям.

Другата специална дата, на която се очакват голям брой младоженци е 16.06.2016 година. Засега само една двойка е изявила желание да сключи брак на тази дата в Пловдив.

Как пловдивчанка предложи на гаджето си брак по време на футболен мач миналата седмица - ВИЖТЕ ТУК

Най-романтичните предложения за брак през последната година и половина - ВИЖТЕ ТУК

TNS.bg