1 година Диваче! Приятели и близки си спомниха за Цветомир Николов, когото всички наричаха Цецо Мустанга. 24-годишният пловдивчанин загина преди 1 година след полет от прозореца на жилището си в центъра на Пловдив.

Младежът е наследник на една от най- заможните  фамилии в града – Никитови. Цветомир е единственото дете на семейството и смъртта му беше невероятен удар за родителите му. 

Първоначалната версия за самоубийство бе опровергана в последствие от съдебно-медицинската експертиза, която откри в кръвта на момчето следи от силни опиати и хапчета за отслабване.  

В последствие стана ясно, че танцьорка от нощен клуб, с когото Мустанга имал мимолетна връзка, му е доставила нов вид опасна дрога. Според запознати те създавали усещане за невероятна сила и неограничени възможности. 

В същото време обаче Мустанга вземал препарати за регулиране на теглото, защото от няколко месеца бил с гипсиран крак, което се отразило на фигурата му. Комбинацията от кристали, хапчета за отслабване и изтощения му организъм се оказала фатална.

В момент на прилив на сили той прекрачил перваза на прозореца  с намерението да полети.  Усетил, че ще падне и извикал за помощ. Заради гипсирания си крак обаче загубил равновесие и полетял надолу.   

TNS.bg