„Беше пич. Купонджия. Душата на компанията”, така описват приятели на починалия днес Цветомир Никитов, по-известен в града като Цецо Мустанга.

Цецо беше добре познат по пловдивските клубове. Заобиколен от приятели, шумните компании се забавляваха, както само те си знаят.

Мустанга, както бе известен заради колата, която шофираше, бе един от най-желаните ергени в града под тепетата. Не само заради харизматичното си излъчване и модерната визия, а и заради бохемския живот който водеше. Често организира партита около басейна в къщата на Марково.

Цецо Мустанга бе от младежите, чийто живот бе мечта за много от хората на неговата възраст. Млад, симпатичен, интелигентен и със сериозни финансови възможности. Той е сред най- желаните кавалери в нощните клубове, макар , че според негови приятели не е имал сериозна връзка.  Винаги усмихнат, никога не е споделял за някакви проблеми.

Приятелите на Цецо все още са в шок и не могат да повярват на случилото се. 

"До вчера се забавлявахме заедно, а днес това", коментира приятел на загиналия. 

Днес повечето близки и приятели на Цецо промениха и статусите си в социалните мрежи. Повечето от тях си сложиха черна снимка, а някои дори споделяха песни или послания, посветени на загиналия.

„Ще ни липсваш братле”, „Почивай в мир!”, "Твърде див, за да живее, твърде млад, за да умре. Почивай в мир!" „Пак ще се видим някой ден”, бяха някои от статусите на близки на Цецо, които изразиха своята подкрепа.

 

Припомняме, че 24-годишният Цветомир Никитов сложи край на живота си. Трагедията се разиграла около полунощ  в кооперацията, където Никитов живее близо до кафе „Зоната”. Издирва се и момичето, което последно го е видяло. 

Повече за трагедията ТУК

TrafficNews.bg