Един на всеки трима представители на силната половина от човечеството иска най-малко веднъж в живота си да използва телефона си за сбъдване на еротични фантазии, показва ново проучване.

Прави впечатление, че повечето господа с подобни мисли са щастливо оженени, имат деца, но по някаква причина мечтаят да го направят по телефона.
Мъжете, които признават, че биха искали да разговарят по "горещата линия", чувстват силна отговорност към семейството си и не могат и да си представят да изневерят на жена си в реалността. По-голяма част от анкетираните не считат еротичните телефонни разговори за изневяра.


Сред най-честите теми по време на телефонен секс са:

** тройките и желанието на мъжете да облекат дамско бельо

** мъжете дори си представят как хващат жена си в изневяра

** самозадоволяването е друго любимо нещо по мобилния

** фантазията за палава ученичка и после секс с майка й продължава да е сред най-популярните

 

Правило номер едно:

Наричай нещата с истинските им имена!

Момчетата обичат лоши момичета. Или поне в леглото. Нищо чудно и ти да се изненадаш колко удоволствие ти носи да влезаш в подобна леко перверзна роля.
Така че, запомни: лошите момичета наричат пениса пенис, зърната зърна, чукането си е чукане...


Правило номер 2:

Тренирай гласа си!

В този вид секс основна роля, разбира се, играе гласът. Проучвания сочат, че женски глас, звучащ изморено възбужда изключително силно мъжете.
Но недей да преиграваш! Най-лошото, което можете да направиш, за да развалиш магията е да не спираш да пъшкаш и охкаш като подивяло животно.

Правило номер 3:

Не спестявайте подробности!

Подробното описание на „виртуалния“ ти любовен акт е това, което води и двама ви към получаване на повече удоволствие и, защо не, на оргазъм.
Говори на половинката си какво точно „правиш“, как сте облечена, какво сваляте, как   и къде се докосваш…

 

 

Източник: Cosmopolitan