Държите ли да има разнообразие в секса? А колко пъти в месеца използвате секс играчки с партньора си? Според проучване на германското издание Bild.de, всяка четвърта жена използва своя вибратор по време на любовната игра с мъжа, като една трета от живеещите в Германия искат секс играчки. Данните сочат, че секс играчките все по-често се използват за по-различни усещания в леглото при двойките, отколкото да заместят половинката. У нас няма реална статистика за нагласите на хората към тези забавления, но със сигурност има много българи, за които те са нещо непознато, но и желано. Ако сте решили да преминете към нов етап от вашите интимни взаимоотношения, то посетете някой магазин за секс играчки и си купете първия вибратор. Ако не знаете дали ще може да използвате анални топчета, си купете зарче за различни пози или нещо друго, с което да стартирате. Ще ви помогнем в избора като ви представим какви играчки са подходящи за всяка зодия:

Овен – комплект за садо-мазо
Изчервихте ли се когато гледахте „50 нюанса сиво“? Или си помислихте, че онова, което правят главните герои е точно за вас и половинката. Ако сте зодия Овен, то със сигурност имате по-разкрепостено мислене за секса. Във фетишите няма нищо срамно. Камшици, белезници, кожени колани и вериги, са част от нещата, с които може да се сдобиете. Когато пък човекът до вас е с тази зодия, очаквайте необузданост в леглото, ролеви игри и много страст.

Телец – плодов лубрикант
Те са прекалено емоционални. Освен това се възбуждат лесно от различни аромати, защото са чревоугодници. Романтици по природа, понякога им омръзват ягодите, шампанското и сметаната, затова биха искали да ползват ароматизирани презервативи или лубрикант с ванилия, вишна или ягода. Когато стимулирате сетивата на Телеца, може да го навиете и за нещо по-нестандартно като ползването на вибратор или вибриращ пръстен.

Близнаци – многофункционален вибратор
Те обичат да фантазират и са готови да експериментират в секса. Затова разнообразието не ги плаши. Ако сте от тази зодия или излизате с човек от нея, то със сигурност тайните на вибратора не са ви чужди. Той е любима играчка за въпросния зодиакален знак, но за предпочитане е да е многофункционален – да бъде в полза както на мъжа, така и на жената. Ако искате да изненадате гаджето, купете вибратор тип „зайче“. Неговите ушички стимулират перфектно клитора, възбуждат мъжа, а основата му е идеална за вагината на по-претенциозните дами.

Рак – вибриращи яйца
Раците са срамежливи и не биха предприели първата крачка за използването на секс играчка, ако не им намекнете, че искате подобна промяна. Когато ги предразположат, те са готови да задоволят нуждите на половинката, а после и своите. В тази връзка са готови да купят най-новите технологии за стимулиране на интимните части. Например виброяйцата с дистанционно. Единият може да поеме контрола върху тях, а другият да се отдаде на наслада.

Лъв – мощен вибратор
Родените под този знак са страстни и обичат да диктуват темпото в спалнята. За тях мисионерската поза е отживелица. Винаги искат най-доброто за себе си и половинката, затова фетишите не са им чужди. Лъвовете се нуждаят от мощен вибратор, с който да си поиграят през една част от нощта. Предпочитат да експериментират с играчки по желанието на другия. Ако мъжете желаят да покажат своето надмощие, ще играе камшикът.

Дева – щипки за зърна
Те са по-нежни в леглото и не познават по-развратните игри с аксесоари, но когато става дума за онова, което иска половинката, са готови да се включат, за да ѝ доставят наслада. Усетят ли, че другият им има доверие и изпитва силни чувства, могат да „разпуснат юздите“ в интимните взаимоотношения. На помощ им идват щипките за зърна, които могат да поставят на себе си или на другия. Могат да изберат дали да контролират болката или да я усетят върху собствената си кожа.

Везни – играчки за двама
Те отделят голямо внимание както на самия сексуален акт, така и на любовната игра преди това. За тях разговорите, докосванията, ароматните свещи и музиката определено имат значение. Хората от зодия Везни не обичат отделните занимания като мастурбиране. Затова се увличат по играчки за двама. Високото им самочувствие ги кара да си купуват неща, които никога не са пробвали, но не се притесняват да използват.

Козирог – вибратор куршум
За тях се говори, че са скрити лимонки. В началото на връзката Козирозите са по-свити, но опознаят ли човека до себе си, стават все по-разкрепостени. Ето защо използването на вибратор куршум ще им достави удоволствие от нови висоти. Той е с гладка повърхност и интензивна вибрация, която ще задоволи и по-претенциозните любовници.

Скорпион – вибриращ анален разширител
За много от зодиакалните знаци сексът отзад е тема табу, но не и за Скорпионите, които се славят със своята страст. Те имат доста перверзно мислене и не се свенят да го разкрият на човек, с когото са за една нощ или в по-сериозни отношения. Понякога влизат в ролята на хищници и от тях може да се очаква всичко. Затова вибриращите анални разширители не са им нещо непознато.

Стрелец – бикини без дъно/ прашки за мъже
Те са свободомислещи личности, за които сексът на обществено място е нещо съвсем нормално. В тази връзка не се увличат толкова по играчки, колкото от нестандартни места, на които да го направят съвсем спонтанно. Стрелците все пак имат фетиш към секси бельото – жените не се притесняват да носят бикини без дъно, латекс или изрязани бодита, докато мъжете се възбуждат от носенето на прашки. В колата, в парка, в асансьора или в тоалетната, те са готови да отговорят смело на нагона си.

Водолей – изстудяващ балсам за зърна
„Огън и лед е нашата любов“, се пееше в една песен. Водолеите са от онези, които поставят удоволствието на половинките си на първо място. Понякога могат да шокират другия с нестандартните си идеи, които имат за секса. Склонни са да изневеряват, ако партньорът им е по-консервативен в леглото, само и само за да задоволят нагона си. На тях ще им хареса изстудяващ балсам за зърна, което ще добави по-различно усещане за любовната игра.

Риби – водоустойчив вибратор
Хората от тази зодия обичат да живеят в друга реалност и непрекъснато фантазират. Това важи и за секса. Те са романтици, които искат да доставят удоволствие на половинките си. Като представители на водните знаци, Рибите обичат да съблазняват другия във ваната, сред ароматни свещи, с чаша от любимото вино в ръка. Биха се зарадвали на водоустойчив вибратор, с който да получат оргазъм под вода. Предпочитат партньори, които са отворени към нови експерименти в сексуалния живот.

Източник: Bulnews.bg