Рекламата налага определени стандарти за красота. И много представителки на нежния пол решават, че без намесата на пластичните хирурзи биха изглеждали съвсем обикновени.

През последните години силиконовият бюст се превърна в желан подарък за абитуриентски бал, а родителите намират за нормално да зарадват дъщеря си със силиконови импалнти.

Струва ли си обаче да се прибягва до силикона за увеличаването на бюста?

Дали самите господа харесват толкова много силиконовите гърди и биха ли платили за подобна корекция на съпругата си, отговор дава британският таблоид „Сън“. След ново проучване, реализирано онлайн, стана ясно, че  1/4 от мъжете предпочитат жени с изкуствени гърди, а всеки трети би платил заувеличаване на гърдите на половинката си.

Същото проучване посочва, че 55% от жените са готови да направят корекции на някои части от тялото си. 90% са готови да се подложат на нехирургични процедури, като инжекции за увеличаване на бюста, вместо традиционните силиконови импланти.

Ако вие сте сред дамите, които се колебаят дали да си направят корекция на бюста, то знайте, че е най-важно какво искате вие.

Предприемете ли стъпката към кабинета на пластичния хирург, трябва да сте с ясното съзнание, че искате и правите това за себе си, а не заради нечии други фантазии. И както казва известен наш пластичен хирург: „Красотата не е симетрия, а хармония“. Това е най-важното