Бельото е едно от най-вълнуващите облекла.  A вибриращите бикини са един от най-вълнуващите начини да раздвижите сексуалния си живот и гардероба.

„Вибриращите бикини стават все по-популярни“, казва секс терапевтът Дебра Лейно, DHS. „Жените често използват вибриращи бикини поради вълнението и дискретността им – те могат да изпитват сексуално удоволствие навсякъде и по всяко време.“

Често използвани са за смесване на любовната игра. Можете да включите вибриращите бикини в сексуалния си живот, като ги нахлузите или поставите вибрираща вложка в бельото си и накарате партньора си да управлява дистанционното от близко разстояние. А и кой казва, че могат да се използват само в спалнята? Защо да не ги  изпробвате на публично място, докато сте на вечеря или в бар?

„Страхотно нещо са! Освен че даряват  сексуално удоволствие, спомагат за  натрупването на очакване, което задейства допаминовите рецептори“, казва Лейно. „Като цяло, вибриращите бикини могат да бъдат забавни, малко мистериозни и пълни с изненади.“

Но те могат да се използват и за кулминация - независимо дали играете соло или с партньор. Те също така са чудесен начин за преодоляване на празнината на оргазма при връзки на дълги разстояния, тъй като много от тях се свързват с  приложение и така позволят на партньора ви да поеме контрола над вибратора отдалеч.