Мъжете също имат определени части на тялото, чиято стимулация може да ги доведе до „лудост“. Може би не сте знаели за някои от тях, така че ще разкрием мъжките ерогенни зони.
Това са следните точки:

1. F-точка
В този случай "F" означава френулум. Това е частта в горната част на пениса, от долната страна. Тази точка е много чувствителна и стимулира много неща по време на орален секс.

2. Р-точка
Тази точка се нарича още перинеум. Това е областта между пениса и ануса. Мъжът със сигурност ще реагира страстно на нежните движения в тази област.

3. B-точка
Този момент може да не изглежда ерогенен, но за някои мъже може да предизвика възбуда. "B" е съкращение за върховете на пръстите. Да, когато нежно и бавно облизвате върховете на пръстите му и го гледате нежно в очите.

4. K-точка
Ерогенната точка може да бъде и на гърба, „К“ е съкращение на кръстосания лигамент, това е областта на гърба, която често трябва да стимулирате. Под кожата има нерви, които са свързани с гениталиите. Изследванията показват, че електрическата стимулация на кръстосаните кости може да доведе до оргазъм.

5. Долната част на седалището
Мястото, където седалището свършва и бедрата започват, е изключително чувствително. Толкова много, че човек може да изпита силен оргазъм, когато почувства стимулация на това място.