Толкова време сте я чакали - първата ви интимна нощ с нов партньор. Как да направите изживяването възможно най-приятно и да избегнете недоразуменията?

Правило първо: не очаквайте чудеса
Да - именно идеализацията е най-прекият път към разочарованието. Опитвайте се да не се настройвате, че всичко ще бъде супер, хипер, свръх... Красивото бельо е важно, но още по-важно е да установите близост помежду си.

Правило второ: никакъв алкохол
Много момичета си мислят, че алкохолът ще им помогне да се преборят със страха и неловкостта. Всъщност е по-вероятно спиртните напитки да ви поставят в с ситуация с неприятни последствия, като например нежелана бременност. Освен това алкохолът притъпява чувствителността.

Правило три: не прекалявайте с храната
Ако интимната среща е предшествана от романтична вечеря, отдайте предпочитанията си на нещо леко - пилешко месо, салата, плодове. Тежките храни ще ви направят лениви и апатични и единствената ви мисъл след обилната вечеря ще е как да си легнете... сама, в собственото си легло.

Правило четири: бъдете скромни
Няма смисъл да се правите на велика съблазнителка и да упражнявате всички трикове, които сте научили от списанията. Повечето мъже са консервативни и им харесва те да поемат инициативата в играта на прелъстяване.

Правило пет: погрижете се за контрацепцията
Особено важно правило. Не си мислете, че това е задължение на мъжа. Здравият разум е абсолютно задължителен и няма място за притеснения какво ще си помисли той, ако вие извадите презерватив от чантата си. Здравето ви е по-важно от всичко!

Правило шест: обезвредете натрапниците
Уверете се, че романтичната ви вечер няма да бъде прекъсната от прибиращи се родители, телефонен звън, любопитна съседка..
.
Правило седем: закусвайте заедно
След първата любовна нощ е чудесно да се събудите един до друг и да закусите заедно. Този жест ще ви сближи и ще се превърне в предпоставка да продължите отношенията си. Можете да закусите направо в леглото или пък в близката сладкарница, не е важно мястото, а интимното усещане.