Да пътуваш заедно със секс играчките си в багажа, не е нещо нечувано. Напротив! За  някои това дори е еквивалентно като да пътуваш с партньора си.  Поне са по-малко взискателни. И въпреки че повечето играчки се събират спокойно дори в ръчния багаж, все пак има някои неща, които да вземете предвид.

Опаковайте ги добре и според разпоредбите

Няма нищо срамно в това, да вземете играчките си с вас. Просто ги опаковайте по правилния начин. Всеки предмет, който може да носите със себе си, трябва да бъде опакован в найлонови прозрачни торбички. След като това стане, уверете се, че те са разположени в центъра на другите ви неща. Обградете го с дрехи от всички страни. Освен това да си честен има значение. Ако сте честни със себе си, моля, направете същото с служителите по сигурността на летището и митническите агенти. Кажете им, че вашият скъпоценен товар е лична вещ и поискайте частна проверка. Не искате да се озовете в Locked Up Abroad на National Geographic. Това би била история, която да разказвате на внуците си.

Планирайте предварително

Сигурно нямате търпение да се потопите във вълнението на лятната почивка. Преди да го направите, има нещо което трябва да обмислите много внимателно. Всеки артикул, който слагате в багажа си, трябва да се счита „удобен за пътуване”.  Избирайте малко и компактни предмети – маски, облекла, малки плъгове  или клиторни стимулатори.  Ако предпочитате масивните вибратори е много възможно да създадете истинско вълнение на гишето за проверка на багаж. Охраната на летището може да го сбърка със снаряд и това ще бъде сериозно в началото и смешно по-късно.

Дори и да правите всичко както трябва, можете да срещнете неприятни ситуации. Така че преди всичко се уверете, че вашите играчки са поне добре почистени.

Без инциденти

Когато пътувате с електрическо устройство, което ще използвате интимно, моля, уверете се, че сте извадили батериите. Това може да ви спести много неприятности. Багажът ви ще се движи наляво-надясно по време на пътуването и ако не внимавате и не извадите батериите предварително, електрическият ви вибратор може да се включи и да настъпи хаос. Така че, моля, извадете батериите.

Избягвайте металните предмети, изберете дискретността

И така, ако вече е станало ясно, че пътувате в чужбина и пътувате със самолет, това означава, че ще бъдете търсени многократно в рамките на няколко часа. Ето защо е важно нещата да бъдат дискретни. Опитът, да минете през митници и агентите по сигурността с метални „предмети” не е добра идея. Ще бъдат лесно забелязани на скенера и могат да предизвикат суматоха. Ако не друго, това може да ви засрами пред непознати.

Някои течности може да са забранени

Ако лубрикантът е това, от което се нуждаете най-много по време на пътуването си или във всяка друга част от живота си, трябва да го отчетете. Има правила и насоки, които повечето авиокомпании имат за внасяне на течности в техните самолети.

Ако нарушите правилата, може да ви бъде забранено да летите.