Преди време пуснахме статия, която дава съвети на мъжете как да изневеряват на половинките си,  без да бъдат изловени. След масовото възмущение, което получихме във Фейсбук, решихме да дадем практически съвети и на дамите!

Истината е, че жените изневеряват по-често!

Понякога мъжа до Вас не ви задоволява или оценява. Понякога просто искате да се почувствате по-желана, и вниманието на любовника Ви побърква, пише Bulnews.

В крайна сметка решението си е Ваше, за това ето няколко практически съвета, как да не Ви излови мъжлето:

Подберете много внимателно любовника! Това е ключово! Най-добре изберете по-младо момче, което ще Ви слуша и, което можете да контролирате до известна степен.

За да извършите „перфектното престъпление“ Вие трябва да контролирате ситуацията, а не той. Би било доста хитро да имате нещо, с което да държите любовника под контрол – някакъв компромат, неприлична снимка или нещо, което не трябва да вижда бял свят. Контролът над ситуацията е изключително важен.

Постарайте се да не се влюбвате! Влюбването със сигурност ще усложни връзката и ще доведе до непредвидени събития. Ако връзката ви е е просто сексуална, шанса да Ви хванат е доста по-малък.

Никога не водете любовника вкъщи! Това би било изключително глупава грешка, с която рискувате да се окажете в ситуацията на героите от вицовете с любовника в гардероба.

Никога не променяйте рутинната си програма. Мъжът Ви ще надуши, че има нещо гнило. Правете си срещите с любовника по време, в което мъжа Ви знае, че сте заета с работа или друг ежедневен ангажимент. Ако започнете да се връщате посред нощ, червената лампичка със сигурност ще му светне!

Ако мъжът ви заподозре нещо и Ви конфронтира – просто излъжете! Истината е, че на подсъзнателно ниво мъжете искат да вярват, че сте само с тях! Използвайте тази тяхна нагласа във ваша полза и излезте от ситуацията с убедителна лъжа – не забравяйте те искат да Ви вярват! Същевременно не прекалявайте с лъжите, защото рано или късно ще се оплетете в тях. Използвайте ги премерено в краен случай.

Със сигурност когато имате любовник, всичко в постоянния Ви мъж ще ви дразни и изнервя. Тук трябва да си зададете въпроса дали искате да останете с него? Ако имате съображения, заради които трябва да сте с този човек, не показвайте раздразнението си. Усмихвайте му се и се дръжте мило и любезно, нищо, че вътрешно Ви влудява. Любовникът ще Ви оправи настроението!

Дръжте се все едно ревнувате мъжа си! Това е изключително хитър психологически трик, който ще сведе до минимум съмненията му. Щом го ревнувате, защо Ви е да му кръшкате – нали?