Освен по размер, мъжкото достойнство може да се категоризира и по форма . Това става повод за притеснение при мъжете и предпочитания и фантазии при жените. Редно е обаче да разграничим основните класифицирани форми. Intiomno.info помогна за това.

За разлика от жените, които трябва да бъдат нечовешки гъвкави или да се задоволят с това, че виждат интимните си части само с помощта на огледало, мъжете могат лесно да видят своя пенис и да го изучават, когато пожелаят. За съжаление това кара повечето мъже да придобият несигурност и комплекси, мислейки си, че са твърде големи, твърде малки или твърде тънки. Този проблем може да е свързан с факта, че много от вас нямат представа какъв тип пенис имате и как влияе на сексуалния ви живот.

Е, има много повече неща, които трябва да знаете за пениса, отколкото колко е дълъг или дебел. И честно казано, не само мъжете трябва да се опитват да си отговорят на този въпрос, но и жените. И така, време е да разберете вида на пениса, към който сте привързани.

Има ли значение размерът?

Размерът на „перфектния“ пенис е обсъждан толкова много пъти, че вече се дразня от хора, които смятат, че дамите се нуждаят от огромни мъжки „достойнства“, за да бъдат доволни. Това, от което се нуждаят, е истински джентълмен, който им обръща внимание и знае как да използва мъжеството си.

Въпреки, че повечето от тях просто смятат, че пениса им е твърде малък, има мъже, които наистина имат изумително малки пениси. Ако сте един от редките мъже, които имат малък пенис, моля, имайте предвид този аспект. Няма нищо по-неприятно от човек, който не е наясно със своите проблеми.

Познаването на проблема ви ще помогне да го отстраните. Можете да започнете да работите върху движенията на езика си, техниката с пръсти, и се наслаждавате повече на кучешки стил и мисионерска позиция.

В същото време, ако пенисът ви е огромен, никога няма да имате твърде много смазка за вас. О, и ако си … „дебел“ анален секс може да е извън менюто!.

Обрязан или НЕ?

Ако сте обрязани, вероятно се чудите какъв е сексът за мъже, които все още не са. В същото време необрязаните мъже се чудят дали другите са по-добри в секса. Не знам какво да ви кажа за това, освен факта, че съм чувал, че качулката на пениса е по-добра, защото поддържа главата на члена чувствителна. В същото време съм чувал, че е по-хигиенично да се обрежете. Не ме разбирайте погрешно, но въпреки това, ако искате да се поддържате чисти, можете да го направите, без да се отървете от кожата на пениса си.

По отношение на това, което мислят жените, познавам някои, които обичат обрязаните пениси, и други, които казват, че допълнителната кожа създава по-голямо триене, което ги кара да се чувстват по-добре. 

Прави като молив

Сега, освен че имат различни размери, мъжкия полов орган има и различни форми, но ако някога сте били в обществена баня, фитнес зала или гол на плаж, вече трябва да знаете това. В същото време дамите, които са имали повече от един сексуален партньор, са наясно, че и пенисът има различни форми.

Най-често срещаната форма на пениса изглежда е „моливът“. Това сравнение се отнася за пениси, които имат еднакво тяло с еднаква дебелина навсякъде. Най-добрата новина за тези от вас, които имат пенис тип „молив“ е, че освен че е подходящ за всеки тип секс, той е чудесен за анална игра, тъй като тесният връх улеснява проникването!

Извит пенис

Ако пенисът ви е извит, не се тревожете. Освен ако не говорим за тежък случай, няма от какво да се притеснявате. Опитайте се да правите секс в положение, при което членът ви се извива, за да може да разтрие G-точката на вашата дама.

Изглежда като  гъба…

Ако погледнете надолу, и виждате, че върхът на пениса е по-голям от останалата част, и си мислите, че изглежда като гъба…

Вероятно, ако решите да правите анален секс с партньорката си това ще е доста болезнено , не е причина да се отчайвате. Изглежда напълно нормално и дамите го харесват. В допълнение, може да искате да знаете, че благодарение на размера на жлезите наличието на този тип пенис прави устната кухина дори по-добра..

Кой може да каже не на морковената торта?

Може да нямате толкова захар, колкото е в морковената торта, но пенисът ви може да изглежда като морков. Е, тази фигура с малка глава и голяма форма изглежда е любима на повечето дами, тъй като предлага постепенно удовлетворение, като меко запълва топлата вагина, когато навлиза в нея.

И познай какво? Също така е доста желано, когато става въпрос за анален секс. Така че, ако погледнете надолу и видите морков, може спечелите.

Моментът, когато тя осъществява контакт с очите, докато яде банан …

Ако пенисите ви карат да мислите за банан, вие също имате късмет. Фактът, че е по-дебел в средата, го прави чудесен за дамите. Той не само предлага голямо удоволствие, независимо от позицията, която харесвате, но и тази форма засилва удоволствието от оралния секс!

О, пенис, толкова си венест!

Повечето пениси са с доста изпъкнали вени. Някои мъже не го харесват, но повечето жени обичат да виждат тези вени. В противен случай защо би имало вибратори с фалшиви вени?

И защо мислите, че дамите го харесват? Да, защото вените доставят допълнително удоволствие. Изглежда, че те карат пениса да вибрира, когато влиза във влагалището, усилвайки усещанията. Интересно, нали?

И така, какъв е вашият тип пенис?

Сега всичко, което трябва да направите, е да погледнете пениса си и да го поставите в правилната категория. След това измислете как да подобрите сексуалното си представяне.