Празничничия дрескод и коледния дух може да се промъкнат и в спалнята. Тук обаче трябва да се внимава много, как се подхожда към одеждите за любовните занимания, защото има опасност да има обратен ефект. Оказва се, че някой може и да са подходящи за забавно парти с приятели, но едва ли бихте искали партньорката ви да ви види с тях. Събрали сме няколко варианта за секс и за нелепи коледни костюми, предназначени за парти в леглото... или пък не. 

1. Коледен пудинг - само добавете "секси" като определениe за женския вариант на костюма.

 

2. Снежни човеци - мъжкият вариант е перфектен за прикриване на неочаквани ерекции, когато около вас засноват мацки в женската, секси версия на костюма.

  

3. Елените на дядо Коледа - "секси еленче" за нея и "секс престъпник еленче" за него. Тук просто няма какво да добавим. 

 

4. Коледен сладкиш - тук май нещата са еднакво зле. При тези варианти, определено се отдалечавате от забавленията между чаршафите.

 

5. Дядо Коледа и Снежанка - класиката, за която си говорихме. Тук поне и при двата пола липсва по еднакво количество плат и бихте могли да се отправите към спалнята с тях. 

 

6. Джуджетата на дядо Коледа - пак се връщаме на "секси" за нея и "отритнат член на цирка" за него.

 

7. Рудолфкини - Само за него! Борат среща фауната на Северния полюс. Тук няма какво да си говорим за равенство между половете, а само за травмата, която подобни одежди ще нанесат на цялото човечество, ако станат масово явление.