Най-големият съблазнител на всички времена и народи е алкохолът. Повечето двойки, които правят секс за първи път, са под въздействието на алкохол и са пияни. Пияният секс може да не е най-добрият, но понякога се случва и може да бъде достатъчно приятен по свой начин.

Алкохолът вкарва много повече двойки в леглото, отколкото курсове за съблазняване за мъже и жени. Благодарение на него можем да се сближим по-бързо и да правим секс с нов партньор без да си задаваме много въпроси.  Въпреки че може да изглежда небрежно и напълно непланирано, има някои неща, които можете да направите, за да гарантирате, че нещата вървят възможно най-гладко.

Важно уточнение!
Не препоръчваме безразборни сексуални отношения на пияна глава. Нито пък да се наливате до несвяст само и само, за да правите секс. Тук говорим за това, ако вече сте на градус как максимално да се възползваме от това по време на интимни отношения!

Освен това, ако има шанс това да се случи, предварително обърни внимание на следните неща:

 • Пригответе си презервативи
 • По възможност го направете с някой познат. Избора на напълно непознат не е добра идея.
 • Изберете място, където все пак бихте могли да се освежите преди и след.
 • Внимавайте за звуците, които издавате. Няма нужда всички съседи да са наясно какво правите, защото вие крещите като банши.
   

Ето кои са 10 удоволствия и предимства от пиянския секса:

 1. Алкохолът бързо премахва всички забрани, табута, комплекси и съмнения между половете. Той особено помага на момичетата, които все още мислят кога могат да „дадат“ на мъжа, това, което иска, за да не бъдат считани за развратени и порочни. Сексът трябва да се прави, когато искате, а не да бъдете лицемери.
 2. Алкохолът отвежда комплексите на заден план. Обикновено изключвате светлината или се срамувате от несъвършеното си тяло? Край – алкохолът убива тези комплекси. Неувереността изчезва за миг. Когато хората са малко пияни, малките неща, които пречат на секса и оргазма им в трезво състояние, отстъпват на заден план.
 3. Адекватните количества алкохол и коктейли премахват всички бариери пред секса. Много неща стават маловажни за разлика от желанието за секс на мига. Алкохолът събужда страст.
 4. Влюбените стават по-смели и по-спокойни и се наслаждават повече, когато са пияни. Няма несигурност и глупава срамност. Уверените влюбени се забавляват много повече. Алкохолът прави момичетата порочни и вулгарни, което ги прави страхотни в секса.
 5. Много хора са срамежливи относно това колко са добри в секса. Когато и двамата са пили, тогава няма такива съмнения. Мъжът е богът на секса, а момичето е секс бомбата. Основното е, че алкохолът наистина помага да се получи максимално удовлетворение и за двамата.
 6. Когато си пиян, е лесно да експериментираш и да правиш интересни неща, вместо когато си трезвен. Оралният секс, различни секс пози, ролеви игри и различни експерименти и играчки се възприемат с гръм и трясък. С алкохолът ще направите много неща в секса, които отдавна сте искали, но сте били срамежливи.
 7. Алкохолът ни прави позитивни, забавни и весели. И двамата сте на смела и позитивна вълна. За вас е лесно да си чатите, да се заблуждавате и да се събличате, за да правите сложен секс.
 8. Когато и двамата пиете, нямате нужда от луксозни хотели и романтични легла. Можете да правите страхотен секс във всяка среда. Това може да бъде задната седалка на колата, уютно място сред природата, покривът на къщата, стълбището, склад или всяко друго повече или по-малко уединено място. Вие сте обхванати от страст и не се нуждаете от клишета, които само пречат и забавят страхотния секс за неопределено време.
 9. Когато мъжът е малко пиян, той може да издържи по-дълго в секса и момичето се възбужда по-бързо. Това означава, че сексът ще бъде по-дълъг, по-качествен и по-ярък. Можете да се забавлявате почти през цялата нощ.
 10. Алкохолът събужда звяра в мъжа и жената в момичето. Можете да бъдете животни и да се изразявате с цялата си слава и желания. Момичето може да крещи, да стене, да драска и да псува мръсно. Мъжът може да бъде груб, доминиращ и властен.

Удоволствията от пиянския секс са очевидни. Алкохолът направи много, за да събере много двойки, които са срамежливи и дълго време не са смеели да признаят сексуалните си мераци. Толкова много обещаващи връзки са започнали именно благодарение на пиянския секс. Помнете – алкохолът и сексът са най-добрите приятели.