За съжаление, много жени са попадали в ситуацията да правят секс с любимия си, да са развълнувани от ласките му, да се побъркват от докосванията му, но оргазмът да си остава само една мечта. Причината за това се крие в тяхната природа – жените са по-взискателни, а за да стигнат до заветното „О“ им трябва повече време.

Въпреки това има пози, които позволяват да се докоснете до пълното удоволствие от секса – пози, които ще ви доставят невероятен оргазъм.

Благодарение на тях е налице стимулацията на една от най-чувствителни зони – G-точката, задната стена на вагината и клиторът. Не се страхувайте да експериментирате в опитите си да намерите перфектната поза, защото жените имат различни ерогенни зони.

Нова класика

Изненадващо е, че понякога е достатъчно само да промените положението на краката си, за да увеличите двойно удоволствието си. Ъгълът, под който вашият партньор се движи в тялото ви е много важен и увеличава чувствителността ви. Особено, ако вашият любим не се отличава с кой знае колко голямо мъжко достойнство. За да изпълните тази поза обаче ще ви е необходима по-голяма издръжливост.

Как се изпълнява? Легнете по гръб и свийте краката си към гърдите. Нека партньорът ви да коленичи пред вас и да постави ръцете си на нивото на вашите бедра. Вие може да опрете краката си на раменете му. Тази поза е подходяща както за бърз и животински секс, така и за по-бавен. Ритъмът зависи изцяло от вашите предпочитания. А това със сигурност ще ви възбуди още повече!

Какво ще ви възбуди още повече? Подгответе романтична вечеря, нека бъде в ориенталски стил. Копринена роба, ароматни свежи, масаж с афродизиак – това ще ви подлуди и ще ви подготви за лудата любовна игра.

 

Мостът на удоволствието

orgasm_sex_position_2

 

Тази поза е подходяща за тези от вас, които имат проблеми с овлажняването. С повдигането на хълбоците ви обаче ще улесните проникването на партньора ви. Оралният секс е страхтно начало, което ще ви помогне да стигнете до оргазъм.

Как се изпълнява? Легнете по гръб и отпуснете краката си. Вашият партньор трябва да коленичи пред вас, да сложи ръцете си под задните ви части и да ги повдигне нагоре. За по-голямо удобство може да поставите възглавница под вас. За да се насладите на удоволствието изцяло е препоръчително да променяте ритъма. Вашият партньор, който през цялото време ви придържа, може да промени ъгъла на тялото ви. А през това време неговата срамна кост ще стимулира клитора ви.

Кое ще ви възбуди още повече? За да се разгорещите, може да спретнете един незабравим стриптийз на партньора ви, който със сигурнот ще остане очарован. Това ще ви накара да се почувствате още по-желани. Корсетът, жартиерите и прашките пък ще ви направят неустоима гледка. Покажете му страстта си, но не му позволявайте да прекъсне танца ви. И чак след това се оставете в ръцете му.

Страстна ездачка

orgasm_sex_position_3

 

Тази поза наистина ще ви хареса. Благодарение на нея ще имате възможността поне за малко да се превърнете в мъж. За прелюдие към тази поза може да използвате горещи целувки и орален секс. А вашият партньор ще се превърне в един покорен мъж, който ще чака да се отдаде изцяло на вълнението.

Как се изпълнява? Седнете върху партньора си така, все едно искате да седнете на петите си. Нека тялото ви да заеме извивките на лежащия под вас мъж. След като той проникне, започнете да се движите напред-назад. За да увеличите насладата, може да се облегнете назад. Това пенисът на партньорът ви ще докосва най-чувствителните зони на вашата вагина.

Кое ще ви възбуди още повече? Ако наистината искате да покорите партньора си, вържете го. Използвайте копринен шал или белезници. Кажете му да вдигне ръцете си и ги завържете към таблата на леглото. Сега сте в свои води. Можете да влезете в ролята на строга учителка, която иска да даде урок на непослушния ученик.

 

Преплетени тела

 


Това е една страстна и изпълнена с чувства поза, която ще ви даде така желаното усещане за интимност, еуфория и хармония. Тя е като аржентинско танго, което ви кара да се насладите на мига, който после може и да не си спомняте. С тази поза отново ще се сближите с партньора си и ще върнете старата си страст.

Как се изпълнява? Коленичете, като се отпуснете на задната част на краката ви. Преди тялото ви да докосне леглото, помолете мъжа си да сложи ръцете си върху него, за да легнете на тях. Вашият партньор ляга върху вас, като изпъва единия си крак назад. Тази поза ще му позволи да проникне дълбоко във вас, а клиторът ви ще бъде постоянно стимулиран. Опитайте се да правите бавен секс, при който ще усетите как телата ви се движат заедно.

Кое ще ви възбуди още повече? Нека партньорът ви да си върже очите с копринена кърпичка и да се наслади на тялото ви. Несигурността е много интересна и вълнуваща и за двамата партньори. Нека да ви докосва и гали през цялото време, с което ще ви накара да се чувствате безпомощни.

 

Седлото на удоволствието

 

orgasm_sex_position_5Диванът в хола или кухненските столове могат да се превърнат в страхотно място, на което да правите любов. Тази поза със сигурност ще внесе нова тръпка в сексуалните ви отношения. Тя е препоръчителна за двойките, които обичат бързия секс, да речем 5 минути преди да тръгнат на работа.

Как се изпълнява? Седнете удобно в скута на партньора си, с гръб към него. Внимателно вкарайте пениса му във вагината си. За да контролирате дълбочината и силата на проникване, може да опрете ръцете си на бедрата му. Има различни начини, в които може да се насладите на тази поза. Например може да седнете настрани, което ще даде на партньора ви по-голяма възможност да ви гали по време на сексуалния акт.

Какво ще ви възбуди още повече? Опитайте се да изненадате партньора си. Отидете до него, докато той чете скучния вестник. Леко разкопчайте блузата си, едва ли при вида на тази гледка той ще успее да ви устои. Разкопчайте панталона му и седнете в него. Бъдете тази, която диктува развоя на събитията.

 

В будистки стил

orgasm_sex_position_6

 

Ако обичате дългия и страстен секс, а вашият партньор свършва твърде бързо, опитайте се да го усмирите. Тази поза ще удължи удоволствието и наистина ще ви изстреля на върха. А това е много важно за жените, на които им трябва повече време, за да стигнат до оргазъм.

Как се изпълнява? Нека партньорът ви да легне на леглото, така че да може да седнете върху него. За по-голямо удобство може да поставите няколко възглавници под него. След това се настанете върху него, така че лицето му да е между краката ви, за да може да ви гали с език. Плъзнете се бавно надолу, докато той проникне във вас. Прегърнете торса му с крака и се облегнете назад, като за опора използвайте ръцете си. След това го оставате да се изправи леко и краката му да прегърне тялото ви, така че да започнете да се движите все едно сте едно цяло. Движенията ви трябва да са меки и романтични.

Какво ще ви възбуди още повече? В тази поза може да използвате и вибратор. Помолете партньора си да ви докосва по вътрешната част на бедата. Но не бързайте. Гледайте се постоянно и се наслаждавайте на сладките тръпки, които ще обливат телата ви.

 

Брутално подчинение

orgasm_sex_position_7

Има пози, които доставят наслада не само на мъжете, но са и истинско удоволствие за жените. Ласките и лекото дразнене са чудесно прелюдие към тази поза. Галете и целувайте партньора си така, както искате той да се отнася с вас.

Как се изпълнява?
 Коленичете на леглото, като свиете краката си, навирете дупето си и се облегнете на лактите си. Нека партньорът ви да застане зад вас и да проникне бавно и чувствено. В тази поза можете да правите бърз и страстен секс или пък точно обратното – бавен и чувствен. Можете да помолите партньора си да стимулира клитора ви с едната си ръка.

Какво ще ви възбуди още повече? Не сте ли си мечтали да се превърнете в робиня на мъжа ви? Помолете го да ви хване за косата, като същевременно пошляпва задните ви части. Той може да ви шепне неприлични думи в ухото. Това привидно покорство е с една дума – вълнуващо.

 

Радост след вечеря

orgasm_sex_position_8

 

Време е да кажете стоп на рутината в сексуалните ви отношения. Погледнете партньора си със страстен поглед и забравете за несъвършенствата на тялото си. Не забравяйте, че масата в кухнята може да служи не само за място, на което да вечеряте. Тя е идеално място да правите секс. Извън вашето легло има изобилие от мебели, които са подходящи за секс, никога не трябва да забравяте това нещо.

Как се изпълнява? Легнете на масата и повдигнете краката си нагоре. Оставете на партньора си да ги придържа, а след това да проникне във вас. Ъгълът на проникване прави влагалището ви по-тясно, а освен това тази поза е идеална за дълбоко проникване. Това разбира се ще ви направи още по-чувствителна. Притискайте с вагиналните си мускули достойнството на партньора си, за да увеличите усещането.

Какво ще ви възбуди още повече? След като ще използвате масата за съвсем различно приложение, може да накарате партньора си да се превърне във ваш „слуга“. Той може да покрие тялото ви със сметана, а след това да я излиже. Шоколадът също е алтернатива, а в горещите летни дни е препоръчително да използвате сладолед. За целта може да си купите и специално еротично бельо.

 

Изпънат крак

orgasm_sex_position_9

 

Тази поза е подходяща не само за гимнастички. Тя може да се приложи от всички, които обичат да експериментират в леглото. Дори е подходяща за жени в началото на тяхната бременност и тези, които обичат да гледат партньора си докато правят секс.

Как се изпълнява? Легнете по гръб, изпънете единия си крак, а другият повдигнете нагоре. За по-голямо удоволствие може да поставите една възглавница под вас. Партньорът ви трябва да коленичи пред вас, а с ръцете си да придържа изпънатия ви крак. Хубавото на тази поза е, че може да гледате партньора си и да контролите скоростта на проникване. Изберете темпото, което ще е най-подходящо за вас, за да стигнете до оргазъм.

Какво ще ви възбуди още повече? Обичате да гледате еротични филми и тайно си мечтаете да станете една от героините в тях. Защо това да остава само една мечта? Ако имате доверие на партньора си, може да го помолите да извади камерата. Тази поза е идеална за домашно видео.

 

Изправени до стената

orgasm_sex_position_10

 

Ако желанието за страстен секс ви връхлети внезапно, винаги може да си спретнете едно рундче с партньора в коридора. Събличайки се на място, на което могат да ви хванат въобще не означава, че ще позволите на партьора си да се държи с вас, сякаш е непознат.

Как се изпълнява? Обърнете се с гръб към мъжа си, като в същото време повдигнете леко единия си крак. Парньорът ви го хваща и прониква във вас. Пенисът му ще стимулира най-чувствителните зони на вагината ви, а ръката му може да ви стимулира допълнително.

Какво ще ви възбуди още повече? 
Да правите секс пред огледалото! Може би в началото това ще ви изглежда странно, но ако се отърсите от чувството на срам, ще се насладите на фантастичен секс. Съсредоточете се върху чувствата си и така ще бъде в състояние да стигнете едновременно до заветния оргазъм.

 

TrafficNews.bg