Разбира се, че си супер дръзка и сексапилна мацка, не сме си и помислили да го оспорваме. И да, напълно убедени сме, че си съвсем наясно как да разтърсиш своето сладурче между чаршафите. И все пак винаги има още какво да научиш. С малко помощ подбрахме за теб най-горещите секс тайни, с които е просто задължително да бъдеш наясно. Информирай се за най-уверените маневри и най-секси навиците, с които ще успееш да добавиш нотка екзотика към изкусителните си секси умения. След това просто обери овациите! Вижте кои тайни предлага cosmopolitan.bg за вас!

Секс тайна 1

Не претупвай интродукцията
Да препускаш като луда през различните степени на възбудата си, е непростим грях. При много култури съблазняването започва мно-о-ого преди да има каквито и да е реални похотливи действия. Едно простичко загатване за това, което (евентуално) ще се случи, е огромно изкушение за нестихващото му въображение.
Заслепи го с шал, а след това го подлуди, докато спускаш бавно и умело тънката нежна материя по цялото му тяло, като му подариш малко повече внимание в зоната около вътрешната част на бедрата. Нажежи още мъничко страстите, като прокраднеш коприната в посока напред и назад точно под тестисите му и бъди сигурна, че ще му се видят звезди посред бял ден (или нощ)!
Ако удължиш достатъчно количеството забавления преди същинската част, сексът ще ти изглежда като парти за цяла нощ, вместо вълнуващо отклонение от плановете ви. Точно това е причината добре познатата ни Кама Сутра да посвети цели томове на изкуството на целувката, ласките и оралния секс. И още нещо, което трябва да имаш предвид: не съществува правило, според което да не можеш да получиш оргазъм по време на любовната предигра. Независимо дали си помага с ръцете, или с езика си, нямаш причина да не го окуражиш да те доведе докрай, преди изобщо да е пристъпил към каквито и да било същински действия.
Някога позволявала ли си на твоя човек да стимулира G-точката, ти като натисне с пръста си навътре във вагината ти и приложи пулсиращ натиск върху предната й стена (тази, която се намира от страната на стомаха) докато ритмично притиска клитора ти с езика си? Допълнителен бонус: с един оргазъм зад гърба си удоволствието, което ще изпиташ от секса, ще бъде невероятно интензивно, защото най-горещите ти точки са вече активирани... 

Секс тайна 2

Действай като мъж
Разкрепостените мацки дори за миг не биха се замислили да поемат юздите между чаршафите. Една самоуверена жена не би се крила зад предразсъдъци кои задължения са типично „женски“ или типично „мъжки“. Освен това няма да намери причина, която да я спре да стане инициатор в спалнята.
Да бъдем малко по-ясни: търпението далеч не е благодетел, когато искаш да се сдобиеш с истински горещи спомени. Без съмнение мигновеното удоволствие понякога може да бъде по-силно от всичко, така че изобщо не се замисляй, а атакувай гаджето си веднага, щом те обземе желание. Приклещи го до стената с една ръка (другата постави над главата му) и притисни гърдите и ханша си здраво към него, докато с другата си ръка разкопчаваш ципа му. Щом усетиш наедрелия му приятел, избутай го директно на пода върху себе си.
Забрави за мита, че този, който е отгоре, контролира ситуацията. Придвижвай бедрата си нагоре-надолу, насочи ръцете си към дупето му, издърпай го към себе си, целувай го силно и страстно и сама ще се убедиш, че си съвсем способна да контролираш действията му.
Не забравяй за добрата стара ездачка, разбира се. Избутай го да седне на (достатъчно стабилен) стол, разкопчай го, вмъкни и езика си в палавата неколкоминутна подготовка за същинската част и след това го възседни. Едва ли ще разбере откъде му е дошло, но със сигурност няма да се дърпа...

Секс тайна 3

Бори се за удоволствието си
Може би всички имаме нужда от едно бързо приключение до Париж, за да повишим с няколко степени сексуалното си его. Френските femmes fatales са всичко друго, но не и срамежливи. Отношението на френските жени спрямо секса е следното – изрази желанията си и прави абсолютно всичко, което ти доставя удоволствие.
Когато те обземат похотливи вълни, дългите оживени дискусии няма да ти свършат работа. Всичко, което се изисква от теб, е да хванеш ръката му и да я насочиш към правилната дестинация с помощта на няколко прошепнати точно определени палави инструкцийки.
Следващия път, когато си обзета от желание, прошепни му ключовите думички: „по-бързо“, „по-бавно“, „по-силно, „по-нежно“. Ако отдавна си усвоила вокалните сексуални способности пък, възседни го и му покажи точно как може да докосне клитора ти с помощта на средния и безименния си пръст (показалецът действа малко по-грубо от необходимото). Няма защо да се срамуваш да бъдеш ясна и категорична за налягането, с което ти се иска да те докосва езикът му по време на френска любов.
От няколко различни проучвания става ясно, че най-прекрасното нещо, което може да се случи на мъжете по време на секс, е партньорката им да стигне до оргазъм. Най-ироничният извод в случая е, че да си сексуален егоист, се превръща в точно обратното...

Секс тайна 4

Засечи най-горещите си точки
Да се спрем набързо на проблема „липса на терен“... Тогава щеш - не щеш, проявяваш креативност в избора си на места за похотлива активност: кола, паркинг, съблекалня, асансьор... и въобще всичко, което изобрети богатото ти въображение. Не се налага обаче да правиш секс във въздуха или с риск за живота си, за да изпиташ върховното удоволствие... Защо не разгорещиш страстите вкъщи, като понякога заместваш удобното си легло с кухненската маса или плот, мивката в банята или капака на колата ви в гаража?
Да навлезем в още по-дълбоки води с деликатната темичка анален секс. Ти си дръзка мацка, а всички от твоята порода обожават експериментите. Разбира се, ти сама решаваш докъде искаш да стигнеш и границите, които си поставяш сама, са си твое лично право. Ние сме длъжни само да ти подшушнем какво би било, а ти самичка ще прецениш дали имаш желание да се увериш.
Точно както вмъкването на еротични играчки между чаршафите, аналният секс е просто още една опция за внасяне на разнообразие. За начало опитайте с нежен натиск в зоната около ануса – това, което ще изпиташ, може да бъде невероятно интензивно заради множеството нервни окончания, които се намират в тази област и са ужасно чувствителни. За да дешифрираш сигналите дали си готова на тази стъпка, масажирай съвсем сама с ръце в тази зона, докато той е в действие зад теб, така че да има съвсем ясна картина към „представлението“ (твърде вероятно е очите му да изскочат...). Другият вариант е да разкрачиш повече краката си, така че той да има достъп за по-дълбоко проникване.
Друга често пренебрегвана ерогенна зона е перинеумът. Вече най-вероятно си чувала, че перинеумът (зоната между тестисите и ануса) е една от най-чувствителните мъжки зони, но дали си наясно колко страхотно чувствена може да се окаже и за теб? Позволи на твоя човек да прокара езика или пръстите си върху мястото още следващия път, когато сгуши главата си на топло между бедрата ти.

Секс тайна 5

Открий своя таен сексуален живот
Твърдо не! Не говорим за изневяра. Разкрий страхотните усещания, които могат да ти донесат мръсните ти палави фантазийки и соловият секс.
Другият бърз път към тайния ти сексуален живот е фантазията. 48% от читателките на Cosmo се възползват от фантазиите си, за да получат оргазъм по време на мастурбация или дори по време на същинската част.
Истински шокиращата новина: 60% от тях твърдят, че звездата на сексуалните им фантазии е половинката им. Просто остави съзнанието си да се скита из дебрите на най-секси преживяванията ти и това е сигурен начин партньорът ти не само да  се възбуди ужасно, но и да си умира за продължение.
Има ли смисъл изобщо да чакаш? Докато си потопена в най-палавите си фантазии, гали гърдите си, докато зърната ти не се втвърдят, докосвай корема и горната част на бедрата си, докато се овлажниш. След това прокарай пръстите си между срамните си устни и разпространи влажността си чак до клитора. Колко бързо и силно ще действаш, зависи изцяло от теб. Прояви въображението си в силата на натиска и открий кое те възбужда най-силно. Изпробвай всички пози, в които се чувстваш добре: права, легнала, изправена до стената, с един крак на стола или дори докато се гледаш в огледалото. Когато видиш колко нечовешки секси си, докато го правиш, може да добиеш нужната увереност, за да демонстрираш уменията си пред някой истински късметлия. Не забравяй да съблечеш и него, разбира се...

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК

TrafficNews.bg