Изучаването на правилните техники за стимулиране на клитора е изключително важно, ако искате мощни, разтърсващи тялото оргазми.

Независимо дали мастурбирате сами или партньорът ви използва тези техники върху вас, ще ви харесат много. Обещавам ви.

Ухажвайте клитора

Има няколко начина, чрез които ви съветвам да си поиграете с това вълшебно бутонче, за да откриете най-голямото удоволствие за вас. Основната техника е да хващате, изстисквате и премествате гънките на кожата, които покриват или около клитора ви. Идеята е той да е поставен между тези гънки на кожата. Това означава, че никога няма да го докоснете директно. Ще правите това с палеца и показалеца. Когато стиснете тези гънки кожа между пръстите си, ще може да почувствате натиска, който се оказва върху клитора.
Започнете да движите ръката настрани, нагоре и надолу. Не забравяйте, че различните хора имат различни предпочитания, така че може да си поиграете с тази техника и да експериментирате с ухажване на различни области, докато намерите това, което предпочитате.

Докоснете клитора много, много леко

Когато използвате техниката „леко като перце”, ще имате абсолютно минимум натиск върху клитора, почти до степен, в която той ще се чувства по-скоро като едва доловими вибрации. Легнете по гръб и разтрийте малко количество лубрикант или слюнка върху клитора си и около него. След това просто докоснете клитора отстрани. Трябва да се чувства така, сякаш се галете с перо. Не трябва целият пръст да покрива целия клитор. Вместо това трябва да е само докосване отстрани. Всичко, което трябва да направите, е просто да движите пръста си нагоре и надолу, като същевременно поддържате контакт с едната страна на клитора. Придвижвайте пръста си само с няколко милиметра нагоре и надолу. Докато правите това, ще забележите нарастващото напрежение и може да започнете да желаете повече натиск. Не се поддавайте! Продължавайте с докосването „леко като перце” през цялото време. Това ще помогне цялото преживяване да се почувства като наистина дълъг, продължителен оргазъм.

Използвайте вибратор

Първите две техники за стимулиране на клитора трябва да са повече от достатъчни, за да си доставите безкрайно удоволствие. Но ако все още не сте напълно доволни, тогава силно препоръчвам да опитате да използвате вибратор. Вибраторите се предлагат във всякакви форми и размери, а някои са специално проектирани за стимулация на клитор. Има дори такива, които се управляват без ръце и с дистанционно управление. Хубавото на тези сексиграчки е, че те ще ви дадат по-стабилен ритъм и, ако е необходимо, повече сила, отколкото дават вашите пръсти. Винаги започвайте с най-ниска скорост и постепенно изграждайте. Не забравяйте да използвате лубрикант. Сухотата може бързо да прекъсне всякакъв порив на удоволствие. Не е нужно смазката да е от сексшоп, чудесна работа върши и кокосовото масло.