Всяка двойка има своите върхове и спадове в интимните отношения, само порното остава изключение, но там актьорите получават пари, за да обърнат внимание на жена си по сценарий. Рано или късно ще се стигне до уникалната истина – сексът може да омръзва.

Най-лесно е да погледнеш към младата палава съседка/студентка, която се е нанесла в новата квартира, но преди това си длъжен да опиташ тези интересни практики в леглото, пише Bulnews.

Винаги има начин за активен и качествен полов живот с дългогодишната партньорка – потърси го.

Голотата възбужда
Жените открай време се обличат за себе си и в домашни условие предпочитат отпуснатите и свободни дрехи, които изобщо не могат да минат за сексапилни, освен ако не се ограничават само до една мъжка риза. Най-лесният начин за вдигане на страстите е премахването на ограниченията, следователно оставате без пижами в леглото и правите всичко необходимо за вдигане на температурата. Апартаментът може спокойно да се превърне в нудистка зона през уикенда, повярвай ни, заслужава си! 

Ролевите игри
Мъжкото съзнание е мръсно и как няма да бъде, след като на всяка крачка дебнат изкушения. Доказателството се крие в онази учителка, която стана световно известна за няколко часа. Няма да качваме нейната снимка, след като същата помоли най-любезно да не става звезда, но знаем какво ще правят младите татковци на родителската среща.  Ролевата игра връща интереса в леглото, а списъкът със сексуални фантазии започва с поне една учителка, ученичка, лекарка, медицинска сестра и спасителка на плажа и много други. Дори една бяла лабораторна мантия може да прави чудеса, когато под нея има само нежна женска плът. Направете списък с партньорката и всяка вечер след работа се пригответе за онази сексуална фантазия, която някога е препускала на скорост в съзнанието Ви. Не се изисква особено актьорско майсторство, но пък може да поискаме да накажем ученичката, която не си е написала домашното. 

Неудобните въпроси
М-да, мъжете наистина искат тройка с най-добрата Ви приятелка, а понякога фантазиите могат да стигнат и до по-далеч, но не е в това идеята, а във факта, че женското подсъзнание изобщо не се различава от нашето и няма да се чувстваме неудобно. Интимните тайни са за споделяне и едва ли има нещо по-възбуждащо от историята на първите експерименти със съквартирантката, както и някои други наклонности на милото. Мръсните тайни са истински афродизиак и правят чудеса – дивата фантазия върши чудеса! 

Съдбата обича смелите
Сексът под напрежение носи адреналин, разнообразие и много по-силни оргазми и за двамата. Всяко по-тайно място се превръща в предизвикателство, а с модерните телефони е достатъчно само да се изпрати снимка и локация, за да бъде завършена уговорката. Искаме само да напомним, че обедната почивка не е само за обяд. 

Масажите
Мокрото лъскаво и ароматно женско тяло е всичко, което искаме за Коледа, но подозираме, че и тази година ще ни излезе скъпо и затова ще прекараме празниците с нашите верни приятелки от сайта за хамстери (поздравяваме всички читатели, които знаят за какво говорим). Масажите са нещо прекрасно, ръцете обръщат внимание на всички форми, ароматите стимулират възприятията, за да може нежното женско тяло да бъде стимулирано и задоволено до максимум. Старанието винаги се възнаграждава. 

Играчките
Драстичното увеличаване на секс магазините през последните години може да се смята като една малка победа, защото най-накрая има място, което отговаря на необходимата дискретност и задоволяване на желанията. Колкото и да отричаме, тази институция отново обгрижва повече жените, защото количеството на силиконови заместници е впечатляващо. Прекрачването на този праг слага край на всички табута и слага началото на други 50 сиви нюанса. Ще можеш да задоволиш усещането за прословутото DP, комбинацията на орални и вагинални ласки, както и много други приключения. Дори и да има нотка на срам, тя бързо ще бъде излекувана след една различна вечер в леглото.