В разгара на лятото, хормоните при младежите започват да бушуват. В летните нощи някои решават да се отдадат на плътско удоволствие на публично място, за което в чести случаи отговарят пред закона. Като тази млада двойка, която пробва секс в морето. 

В Норвегия, Канада и Ямайка можеш да минеш без солено наказание, съобщават колегите от brato.bg Има обаче държави, в които това е забранено. Страната с най-евтините глоби е Швеция – там любовните ласки на свеж въздух ще ти струват 50 евраци. Значително по-скъпи са преживяванията сред природата в Тайланд – 500 евро и ухапване от индийска кобра. Ако си късметлия ще се разминеш с последното, ако не си – пиши се бегАл.

Във Финландия няма фиксиран размер на глобата, приспада се от 1 до 10 процента от дохода на нарушителя. Струва си обаче да се позамислиш, решиш ли да “шиеш” на плажа в Испания – санкцията стига до 75 000 евро. На плажовете в Калета де Велес и Торе дел Мар обаче удоволствията са разрешени от закона. Според постановлението сексът е позволен от 1 до 3 ч. през нощта. 

В Германия и Гърция не глобяват, директно вкарват в затвора. До 1 година в Германия и до 2 в южната ни съседка. В Египет може да се окажеш зад решетките за 3 г., в Дания – за 4, в Румъния – за 7. В Хърватска си плащаш глоба 150 евро и лежиш 30 дни в затвор. В затвора сексът е безплатен, но надали ще ви хареса. 

TrafficNews.bg